Det är mycket nu..

Ber om ursäkt för att jag varit dålig på att uppdatera den senaste tiden. Helgerna är fyllda med ideellt engagemang på annan ort och på veckodagarna är det jobb, hushållssysslor och träning som gäller. Räknade på det, och när min nästa lediga dag inträffar så kommer jag ha jobbat 19 dagar i sträck. Latmask som jag är så är det inget jag är van vid!

Jag är dock riktigt stolt över att jag lyckats upprätthålla träningen nu när schemat är lite hektiskt. Det är ganska lätt hänt att träning är det första som ryker när det börjar köra ihop sig lite. Den här gången har det snarare varit mitt sociala liv som fått sig en törn. Och bloggandet! Alltid är det något.. Det känns dumt att säga det såhär när den första halvmaran för året närmar sig, men jag har nog aldrig känt mig mer i fas med löpningen än nu. Springer ganska varierat – långt ibland, snabbt ibland och uppför ibland, och jag har nog aldrig haft samma kontinuitet i löpningen under en så lång period tidigare. Även om jag sprang lite mindre i januari/februari än jag hade tänkt.

Med det sagt så verkar det ju som att Kungsholmen runt ska bli succé! Men vi får väl se, mycket som ska klaffa. Tyvärr kommer jag nog bli lite besviken om jag inte presterar vettigt. Det där med kravbilden alltså. Ska försöka njuta av loppet oavsett!

Imorgon är det tänkt att jag ska upp och springa innan jobbet. Det här med att träna på morgonen är verkligen inte min grej, varken blodsockermässigt eller energimässigt. Det är till och med så jag tycker folk som tränar på morgonen innan jobb är lite väl hurtiga.. Men nu blev det så ändå. Får se hur mycket jag ångrar beslutet imorgon när klockan ringer.

På återseende! Och förhoppningsvis inte om lika lång tid

Andra bloggare

Mot Cykelvasan

Team Merida Cykelvasan Cykelteamet för motionärer

Team Merida Cykelvasan är Sveriges första cykelteam för motionärer.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer