En vecka kvar

till premiärmilen! Det var ett tag sedan jag sprang ett lopp nu, så det ska bli jäkligt kul! Mitt mål är 44 minuter, men inte helt säker på att jag har det i kroppen för tillfället. Det blir till att öppna hårt och se hur länge jag håller helt enkelt, kan bli ordentligt tungt de sista kilometrarna. Hur som helst kommer det bli roligt!

Under tiden så fortsätter mitt flyttkaos. I torsdags körde några bekanta till mig upp ett släp från Lund till Stockholm med mina saker. Släpet skulle lämnas i Stockholm på kvällen och så skulle vi köra tillbaka till Lund i fredags utan släp, var tanken. Utförandet blev inte riktigt lika bra. Väl i Stockholm märkte vi att soffan inte fick plats, varken i hiss, trappa eller förråd. Den gick inte heller att skruva isär. Efter att ha burit runt på den i lite över 1 timme och provat alla möjliga och omöjliga sätt så gav vi upp. Både släpet och soffan fick följa med ner till Lund igen. Så igår blev det alldeles för många timmar i bil, 85km/h Stockholm – Lund tar tid..

Skönt med påsk och lite ledigt i alla fall, hunnit med både styrka och backintervaller på löpband idag. Jag har nyligen börjat använda mig av de olika programmen som finns på löpbandet och märkt att det är ett jäkligt smidigt sätt att träna intervaller och backar på. Jag vet, jag vet.. det är något jag borde gjort för längesen, men tanken har väl inte riktigt slagit mig. Tidigare har jag bara tryckt quick start och kört på. Förhoppningsvis hinner jag med en löprunda utomhus imorgon innan jag ska iväg och träffa släkten för påskfirande. Det är praktiskt taget vår i Lund så jag får ju passa på att springa lite utomhus nu när jag ändå är här nere. Blir nästan lite bitter över att jag bor i Norrland (Stockholm) nu dit våren aldrig tycks komma riktigt.

Andra bloggare

Mot Cykelvasan

Team Merida Cykelvasan Cykelteamet för motionärer

Team Merida Cykelvasan är Sveriges första cykelteam för motionärer.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer