Glassbonden Gravelrace!

Hej!

Först så vill jag rikta ett tack till alla som har hört av sig efter Cykelvasan. Det värmer verkligen. Det känns så skönt att det går bra när man har satsat inför något under så lång tid. Det som också känns så bra är att alla i Teamet lyckades bra och att vi klarade oss utan skador under själva loppet. Det är så kul att se cyklister utvecklas.

Väckningspass inför CV
Väckningspass inför CV

Så, är säsongen slut nu? Nej, jag hoppas verkligen inte det. Vi har Lida 24h i September som jag ser fram emot och hoppas också att det blir några CX lopp iaf. Jag vill ju köra SM i Göteborg i Januari.

Men imorgon så skall jag göra något riktigt roligt – Glassbonden Gravelrace. 6 mil grusväg och sedan gratis glass efter loppet. Kan det bli bättre? Så imorgon blir det tävling igen – eller rättare sagt, ett motionslopp. Vi får väl se hur hornen växer ut.

Tips att hålla koll på intervallerna
Tips att hålla koll på intervallerna

Här kommer ett litet tips som kan vara bra att ha med sig. När jag kör intervaller och blir riktigt trött så kan det ibland vara svårt att veta hur många man egentligen har kört. Då kan det vara ett bra och kul sätt att hålla koll på intervallerna. Gör härliga sladdar!

Jag hoppas att träningen flyter på för er alla! Ha en trevlig helg och ät massor av glass!

Andra bloggare

Digital teknik och innovation i skidspåret

Christer Norström AI i skidspåret

Christer Norström är skidtränaren som använder matematik och avancerad teknik för att förstå och lära ut skidåkning. Christer är en av grundarna till Vasaloppets första officiella digitala skidcoach, Racefox. Christer bloggar om skidåkning och teknik.

Mot Ungdomsvasan

Vasaloppets skolutmaning 2018 Centrumskolans väg mot Ungdomsvasan 2018

Klass 6 på Centrumskolan i Växjö har aldrig stått på skidor, nu coachas de för att åka Ungdomsvasan 2018.

Våra huvudsponsorer