Missa inte detta under sommarveckan!

Hej!

Som ni alla vet så är ju Merida partner med Vasaloppet och det innebär bla att vi ordnar en massa roliga saker som skall göra din upplevelse ännu bättre under sommarveckan. Här kommer två event som jag vill upplysa er lite extra om.

Först så vill jag verkligen tipsa om vårt ”väckningspass” på Fredag den 10/8 kl 09:45. Detta år kommer ni att få cykla med en legendar inom MTB – Gunn-Rita Dahle Flesjå som har fler meriter än vad jag kan räkna till. Du kommer också att få cykla med mig och medlemmar från Team Merida Cykelvasan. Du hittar mer info om eventet här:

Väckningspass med Merida

Sedan finns det en sak till som jag vill att ni absolut inte missar och det är Merida sprinten. Ett Strava segment ute på ett av banans absolut roligaste partier. Synka dina data med Strava och var med på en fantastiskt rolig tävling. Du kan läsa mer om det här:

Strava segment!

Sedan så får du ju inte missa att komma och träffa oss i Meridas monter. Vi finns där hela dagarna för att prata tips, cyklar och hjälpa er så mycket vi kan! Vi syns i Lindvallen!

Andra bloggare

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Lagom Kondition Podcast

Lagom Kondition är en podcast om konditionsidrott som finns till för oss riktiga motionshjältar som tränar på lånad tid mellan möten och barnskjutsningar.

Mot Ungdomsvasan

Vasaloppets skolutmaning En skolklass väg mot Ungdomsvasan

Den vinnande klassen i Vasaloppets skolutmaning 2019 är klass 6 på Västra Karups skola i Båstad. De får nu chansen att anta en riktig utmaning: att med hjälp av den populära Vasaloppscoachen Mattias Svahn lära sig åka skidor och delta i Ungdomsvasan under Vasaloppets vintervecka 2019.

Våra huvudsponsorer