Missa inte detta under sommarveckan!

Hej!

Som ni alla vet så är ju Merida partner med Vasaloppet och det innebär bla att vi ordnar en massa roliga saker som skall göra din upplevelse ännu bättre under sommarveckan. Här kommer två event som jag vill upplysa er lite extra om.

Först så vill jag verkligen tipsa om vårt ”väckningspass” på Fredag den 10/8 kl 09:45. Detta år kommer ni att få cykla med en legendar inom MTB – Gunn-Rita Dahle Flesjå som har fler meriter än vad jag kan räkna till. Du kommer också att få cykla med mig och medlemmar från Team Merida Cykelvasan. Du hittar mer info om eventet här:

Väckningspass med Merida

Sedan finns det en sak till som jag vill att ni absolut inte missar och det är Merida sprinten. Ett Strava segment ute på ett av banans absolut roligaste partier. Synka dina data med Strava och var med på en fantastiskt rolig tävling. Du kan läsa mer om det här:

Strava segment!

Sedan så får du ju inte missa att komma och träffa oss i Meridas monter. Vi finns där hela dagarna för att prata tips, cyklar och hjälpa er så mycket vi kan! Vi syns i Lindvallen!

Andra bloggare

Digital teknik och innovation i skidspåret

Christer Norström AI i skidspåret

Christer Norström är skidtränaren som använder matematik och avancerad teknik för att förstå och lära ut skidåkning. Christer är en av grundarna till Vasaloppets första officiella digitala skidcoach, Racefox. Christer bloggar om skidåkning och teknik.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer