Presentation av Team Merida Cykelvasan 2018

Hej!

Nu kan vi äntligen presentera Team Merida Cykelvasan 2018. Under Svenska Cykelmässan så hade vi vår första officiella träff med teamet. Det skall bli så grymt roligt att få komma igång och köra.

På fredagen så hade jag en föreläsning på stora scenen om Teamet och om hur vi tränar och hur man förbereder sig för långlopp.

Det kom många intressanta frågor och det var många som lyssnade på föreläsningen. Det var många spännande föreläsare på plats. På lördagen så var då äntligen första teamträffen på gång. Det var så otroligt kul att få träffa alla i teamet och dom är så peppade inför säsongen.

Vilka är då med i Team Merida Cykelvasan 2018? Det är några ”gamla” medlemmar och några nya.

Andreas Järpmyr

Andreas Winterqvist

Emma Rye

Kattis Vallström

Martin Svetsnoff

Niclas Lauren

Simone Eriksson

Alla är superladdade och vill börja tävla! Några från teamet kommer att köra Dalslands XC men vi satsar hårt på att köra Lidingö MTB. Under mässan så passade vi på att prata med arrangörerna och fota oss i deras monter.

Vi syns ute i skogen!

Andra bloggare

Mot Ungdomsvasan

Vasaloppets skolutmaning En skolklass väg mot Ungdomsvasan

Den vinnande klassen i Vasaloppets skolutmaning 2019 är klass 6 på Västra Karups skola i Båstad. De får nu chansen att anta en riktig utmaning: att med hjälp av den populära Vasaloppscoachen Mattias Svahn lära sig åka skidor och delta i Ungdomsvasan under Vasaloppets vintervecka 2019.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Lagom Kondition Podcast

Lagom Kondition är en podcast om konditionsidrott som finns till för oss riktiga motionshjältar som tränar på lånad tid mellan möten och barnskjutsningar.

Våra huvudsponsorer