Presentation av Team Merida Cykelvasan 2018

Hej!

Nu kan vi äntligen presentera Team Merida Cykelvasan 2018. Under Svenska Cykelmässan så hade vi vår första officiella träff med teamet. Det skall bli så grymt roligt att få komma igång och köra.

På fredagen så hade jag en föreläsning på stora scenen om Teamet och om hur vi tränar och hur man förbereder sig för långlopp.

Det kom många intressanta frågor och det var många som lyssnade på föreläsningen. Det var många spännande föreläsare på plats. På lördagen så var då äntligen första teamträffen på gång. Det var så otroligt kul att få träffa alla i teamet och dom är så peppade inför säsongen.

Vilka är då med i Team Merida Cykelvasan 2018? Det är några ”gamla” medlemmar och några nya.

Andreas Järpmyr

Andreas Winterqvist

Emma Rye

Kattis Vallström

Martin Svetsnoff

Niclas Lauren

Simone Eriksson

Alla är superladdade och vill börja tävla! Några från teamet kommer att köra Dalslands XC men vi satsar hårt på att köra Lidingö MTB. Under mässan så passade vi på att prata med arrangörerna och fota oss i deras monter.

Vi syns ute i skogen!

Andra bloggare

Framtidens skidor

Fällskida i Vasaloppet! Väljer teståkarna fällskidor eller traditionella skidor under vinterveckan?

Följ Christina, Matz, Andreas och Angelica i deras uppladdning in mot Vasaloppets vintervecka och deras val av skida. Testgruppens experter är John Vikman från Madshus/Sportwin, vallaren och skidsliparen Thomas Söderberg samt Vasaloppets marknadschef Jon Svensson.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer