Tankar inför fredagen!

Hej!

Äntligen fredag! Ni vet ju vad det innebär, eller hur? Självklart massor av glass! Det känns som att hösten är här redan. Jag vet inte hur ni känner det men jag tycker att det blivit både mörkt och kallt. Dags för mössa igen då. Förra helgen så körde jag Glassbonden Gravel Challenge. Det var en väldigt roligt tävling och väldigt annorlunda. Jag ledde nämligen loppet under stora delar! Det var ju en väldigt ovan situation. Det var också sjukt roligt att åka och prata med andra cyklister i klungan. Det är inte ofta man gör det under ett MTB lopp. Tyvärr så var det inte så många som ville hjälpa till att dra. Så varje försök som vi gjorde blev ganska fruktlöst. Men det är skönt att veta att jag iaf gjorde jobbet. Sedan märkte jag också hur smärtsamt dålig jag är på att spurta… Inte mycket att hämta där inte. Men det ser ni på filmen…

Det är roligt att ni uppskattar filmerna, det tar tid att klippa ihop och fixa så det känns kul att det är så många som tittar. Det är nu ca 500 som har sett filmen ovan och min film från Cykelvasan har redan nu passerat 1 500 unika views! Helt galet.

Jag har tyvärr fått problem med min axel, det är något som jag har känt av nu i ca 3 månader. Kört mycket Voltaren och det blir då bättre men det försvinner inte. Nu har jag riktigt ont och kan inte lyfta armen ovanför axelhöjd. Det gör sjukt ont. Jag är så less på att ha ont, det är jobbigt, både för kroppen och huvudet.

Nåja, nog om det. Skall kan glädjande nog säga att jag har klart med några nya spännande samarbetspartners inför nästa säsong. Det är något som ni verkligen kommer att gilla. Produkter som är smarta och bäst i sin klass! Jätteroligt helt enkelt. Här har ni också länken till Cykelvasafilmen igen! Trevlig helg på er!

Andra bloggare

Digital teknik och innovation i skidspåret

Christer Norström AI i skidspåret

Christer Norström är skidtränaren som använder matematik och avancerad teknik för att förstå och lära ut skidåkning. Christer är en av grundarna till Vasaloppets första officiella digitala skidcoach, Racefox. Christer bloggar om skidåkning och teknik.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer