Tankar inför fredagen!

Hej!

Äntligen fredag! Ni vet ju vad det innebär, eller hur? Självklart massor av glass! Det känns som att hösten är här redan. Jag vet inte hur ni känner det men jag tycker att det blivit både mörkt och kallt. Dags för mössa igen då. Förra helgen så körde jag Glassbonden Gravel Challenge. Det var en väldigt roligt tävling och väldigt annorlunda. Jag ledde nämligen loppet under stora delar! Det var ju en väldigt ovan situation. Det var också sjukt roligt att åka och prata med andra cyklister i klungan. Det är inte ofta man gör det under ett MTB lopp. Tyvärr så var det inte så många som ville hjälpa till att dra. Så varje försök som vi gjorde blev ganska fruktlöst. Men det är skönt att veta att jag iaf gjorde jobbet. Sedan märkte jag också hur smärtsamt dålig jag är på att spurta… Inte mycket att hämta där inte. Men det ser ni på filmen…

Det är roligt att ni uppskattar filmerna, det tar tid att klippa ihop och fixa så det känns kul att det är så många som tittar. Det är nu ca 500 som har sett filmen ovan och min film från Cykelvasan har redan nu passerat 1 500 unika views! Helt galet.

Jag har tyvärr fått problem med min axel, det är något som jag har känt av nu i ca 3 månader. Kört mycket Voltaren och det blir då bättre men det försvinner inte. Nu har jag riktigt ont och kan inte lyfta armen ovanför axelhöjd. Det gör sjukt ont. Jag är så less på att ha ont, det är jobbigt, både för kroppen och huvudet.

Nåja, nog om det. Skall kan glädjande nog säga att jag har klart med några nya spännande samarbetspartners inför nästa säsong. Det är något som ni verkligen kommer att gilla. Produkter som är smarta och bäst i sin klass! Jätteroligt helt enkelt. Här har ni också länken till Cykelvasafilmen igen! Trevlig helg på er!

Andra bloggare

Framtidens skidor

Fällskida i Vasaloppet! Väljer teståkarna fällskidor eller traditionella skidor under vinterveckan?

Följ Christina, Matz, Andreas och Angelica i deras uppladdning in mot Vasaloppets vintervecka och deras val av skida. Testgruppens experter är John Vikman från Madshus/Sportwin, vallaren och skidsliparen Thomas Söderberg samt Vasaloppets marknadschef Jon Svensson.

Mot Ungdomsvasan

Vasaloppets skolutmaning 2018 Centrumskolans väg mot Ungdomsvasan 2018

Klass 6 på Centrumskolan i Växjö har aldrig stått på skidor, nu coachas de för att åka Ungdomsvasan 2018.

Våra huvudsponsorer