Välkommen till Sweden Bike Expo!

Hej!

Då var det äntligen fredag! Oj vad skönt. Tyvärr så är jag nu inne på 9:e dagen av förkylning. Vad händer?? Skit också. Men jag får hoppas att jag gör bort detta elände nu. Solen skiner och jag vill cykla!

Missa inte att du kan cykla med mig och Teamet nästa Lördag på Sweden Bike Expo, kl 10 startar vi från mässan.

Välkomna!
Välkomna!

Nu skall ni få träffa fler av våra Teamcyklister.

Mattias Bertilsson

Jag heter Mattias Bertilsson är 40 år, boendes i Falköping. Gift och har en dotter. Jobbar som lokförare. Började cykla hösten 2013 via en aktivitet på jobbet. Jag fastnade direkt för sporten cykling och det tog inte lång tid förrän jag började cykla på skogsvägar och stigar. Började tävla 2014 och har hållit på med det sedan dess. Har cyklat 3 st CykelVasan. Detta är andra året som jag är med i Team Merida Cykelvasan. Mitt stora mål i årets CykelVasa är att cykla genom målet i Mora på tiden 3.30.
Hoppas vi ses ute på stigarna och vägarna.

Mattias
Mattias

Robert Otterstål

Jag är 37 år bosatt i Nacka (Stockholm) där jag bor med min fru och tre döttrar. Förvaltar kommersiella fastigheter hos Fabege AB till vardags där jag gärna cyklar till jobbet, cyklar i jobbet och sedan även hem från jobbet.

Jag har cyklat Landsvägscykling sedan 2013 och på senare år även MTB i skogen, cyklade även med Team Merida Cykelvasan 2016. Jag sitter även med i Ledningsgruppen för den nystartade Team utan Gränser CK som samlar in pengar till förmån för Läkare utan Gränser och är ledare för Fredrikshof CK Nacka där jag kommer hålla i träningen. Ambitionen för 2017 är att inte få kramp sista milen på Cykelvasan J som i fjol, jag kommer även putsa tekniken och farten är tanken med hjälp av en Merida CF 6000 27.5. Nytt för detta år är också min tävlingslicens, har tidigare bara anmält mig till motionslopp. Jag tycker om att köra fort och även tekniskt svåra partier där man får utmana sig själv på flera sätt.

Robert
Robert

Helena Linefur

Helena Linefur, 36 år, bosatt strax utanför Uppsala. Delar hus, liv och cykelintresse med man, två små barn och väldigt många cyklar.

Har min idrottsliga bakgrund i orienteringen, men det var först 2010, i samband med klassikern, som jag fick upp ögonen för lite längre distanser. Köpte min första mtb i samma veva och var helt fast i sporten! Känslan av att släppa tankarna på allt annat och bara ha fokus på stigen under hjulen är oslagbar! För ja, stigcykling slår allt!

Har hunnit med tre Cykelvasor, och förbättrat min tid alla gånger. Att klara årets mål kräver ännu bättre fokus och träning, och jag är därför jätteglad att få både stöd och pepp i Team Merida Cykelvasan.

Helena
Helena

Så passa nu på att ladda med mycket glass och lycka till med träningen!

Andra bloggare

Framtidens skidor

Fällskida i Vasaloppet! Väljer teståkarna fällskidor eller traditionella skidor under vinterveckan?

Följ Christina, Matz, Andreas och Angelica i deras uppladdning in mot Vasaloppets vintervecka och deras val av skida. Testgruppens experter är John Vikman från Madshus/Sportwin, vallaren och skidsliparen Thomas Söderberg samt Vasaloppets marknadschef Jon Svensson.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer