Drömcoach i Svartbäcksmåla!

Den 1a februari bjöd Vasaloppet oss till Svartbäcksmåla konstskidspår för en heldag med vår drömcoach Mattias Svahn!

Dom hämtade oss med en buss på skolan och lämnade av oss i tryggt förvar till Mattias, Per från Swix och en helt otroligt fint friluftsområde i Svartbäcksmåla utanför Nybro!

När vi kom fram fick vi vallaskola med Per från Swix och sedan vallade Per och Mattias alla våra skidor! Det blir nog inte bättre än så..

Sedan begav vi oss iväg till skidspåret med våra nyvallade skidor och gick direkt på nedförsbacken. En backe som bjöd på många fall, krashar, krockar och skratt!

Efter ett par timmar i spåren fick vi äta vår lunch i Värmestugan innan vi tog bussen hem till Araby igen!

Vi har verkligen fått in snitsen i åkningen nu och känner oss bekväma i vår utrustning. Och visst är vi ASCOOLA i våra kläder?

Vi kanske inte kommer vara snabbast i spåren men vi kommer se absolut snabbast ut!

Tack Svartbäcksmåla!! Tack drömcoach!! Tack Per från Swix!! Tack Vasaloppet!!

Andra bloggare

Framtidens skidor

Fällskida i Vasaloppet! Väljer teståkarna fällskidor eller traditionella skidor under vinterveckan?

Följ Christina, Matz, Andreas och Angelica i deras uppladdning in mot Vasaloppets vintervecka och deras val av skida. Testgruppens experter är John Vikman från Madshus/Sportwin, vallaren och skidsliparen Thomas Söderberg samt Vasaloppets marknadschef Jon Svensson.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer