Mattias Svan! Vår drömcoach!

Den 10e november var vår drömcoach Mattias Svahn på besök för att hjälpa oss med utrustningen och famför allt för att hjälpa oss komma igång med träningen och att få oss i form för Ungdomsvasan 2018!

Både elever och lärare genomgick ett styrkepass, stavgång, backträning med stavar och till sist rullskidor runt vår konstgräsplan på Araby. Vi skulle ljuga om vi inte sa att det kändes rätt rejält i kroppen efter fredagens pass och vi var alla glada över att det var helg efteråt..

Så ni som bor i Araby och ser ett gäng ungdomar med stavar och rullskidor ute i området, kom gärna och heja på oss vi kommer vara ute flera gånger i veckorna framöver!

Mattias kommer att komma tillbaka till oss i januari och har tills dess lämnat över ansvaret för träningen hos vår coola idrottslärare David!

Tack för den här gången Mattias! Vi ses snart igen och då LOVAR vi att vi är ännu starkare, ännu bättre på stavar och skidor och ÄNNU mer laddade!!!!

Andra bloggare

Mot Cykelvasan

Team Merida Cykelvasan Cykelteamet för motionärer

Team Merida Cykelvasan är Sveriges första cykelteam för motionärer.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer