Skidchansen dag 3!

Efter den tredje natten på madrass i musik- och slöjdsalen avnjöt vi av Främbyskolans supergoda frukost som serverades på fritids och begav oss återigen till Lugnet!

På Lugnet väntade våra framtida OS-medaljörer, elever från skidgymnasiet på Hagströmska gymnasieskolan i Falun.

Dom tog sig an barnen i olika stationer för att lära sig de tekniska delarna av längdskidåkning! Efter den otroligt givande lektion kan vi inte längre kalla oss rookies. Vi kommer alltid vara evigt tacksamma för den hjälp vi fick på Lugnet dom där januaridagarna 2018!

Efter skidåkningen var det dags för oss att åka hem! Lugnets sporthall erbjöd oss att få duscha där och det tackar vi samtliga bussresenärer för i efterhand!!

Tänk vad en kommun kan åstadkomma med vänlighet och ödmjukhet. Vi på Centrumskolan kan inte förstå hur väl mottagna vi blivit och Falu kommun kan nog aldrig förstå alla minnen, erfarenheter, kunskap och värme ni gett oss. Ni kommer alltid vara hjältar för oss, för ni gav oss något vi aldrig hade haft möjligheten att få uppleva annars. Tack!

Andra bloggare

Digital teknik och innovation i skidspåret

Christer Norström AI i skidspåret

Christer Norström är skidtränaren som använder matematik och avancerad teknik för att förstå och lära ut skidåkning. Christer är en av grundarna till Vasaloppets första officiella digitala skidcoach, Racefox. Christer bloggar om skidåkning och teknik.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Vasaloppet Lagom Podcast

Följ en genomsnittlig medelsvenssons väg till sitt första Vasalopp. Den officielle vasaloppscoachen Erik Wickström hjälper Niklas Bergh att optimera sin träning och låter honom testa olika träningsformer. Din perfekta kompanjon och inspiration i förberedelserna.

Våra huvudsponsorer