När du gått i mål bjuds du på mat i målområdet. Dusch finns på Prästholmens IP. Gratis bussar går regelbundet mellan mål- och duschområdet. Följ anvisningar från våra funktionärer så kommer du rätt!
I anslutning till bussarna i målområdet finns din packning sorterad efter startnummer. Efter dusch tar bussen dig tillbaka till målområdet.

Alla som fullföljer loppet får en specialdesignad ”Finisher-t-shirt”.

Karta målområdet Mora löpningÖversiktskarta – målområdet Mora – löpning (pdf)

Diplom och åkprofil

Som bevis för din prestation får du ett kostnadsfritt diplom som hämtas ut vid målområdet i Mora. Där finns även möjlighet att köpa en personlig åkprofil och fina ramar. Diplom och åkprofil kan också beställas i efterhand via Mina sidor. Efterbeställning sker mot en avgift för administration och porto.

Mina sidor

Medalj

Alla deltagare som går i mål får medalj. Prestationsmedalj delas ut till löpare som springer på medaljtid. Medaljtid för herrar är 9,5 timmar. Medaljtid för damer är 11 timmar. Medaljen delas ut direkt efter målgång.

Massage

När du kommer i mål efter ditt lopp har du möjlighet att via Dala Massageteam få en skön massagebehandling.

MER OM DALA MASSAGETEAM

Prisutdelning

Prisutdelning cirka kl. 20.15 i anslutning till att målet stänger, på scen vid Vasaloppsmålet. Hederspriser och träningsstipendier till de tio bästa i dam- respektive herrklassen. Utdelning av spurtpris till snabbaste löpare till Mångsbodarna och Hökberg. Bergspris till snabbaste dam- respektive herrlöpare i Evertsberg. För att erhålla spurtpris och bergspris måste deltagaren fullfölja loppet.

Resultat

Ditt resultat presenteras live på vasaloppet.se under loppets gång, vilket alla har möjlighet att följa. Ditt lopp går även att följa via vår app- eller sms-tjänst. Efter loppet går det också att se ditt fullständiga resultat med samtliga mellantider.

Följ deltagare

Upphittat och borttappat

Har du tappat bort något i samband med att du deltog i ett lopp, eller fick du låna reservmaterial när något gick sönder? Läs om hur du går tillväga för att se om något finns upphittat, eller hur något ska lämnas tillbaka.

Upphittat och borttappat