Hämta ut nummerlapp och chip

Alla våra deltagare ska bära nummerlapp och chip. Dem hämtar du ut på den ort du valde vid anmälan, vid någon av våra tävlingsexpeditioner vid målområdet i Mora eller vid Vasaloppsstarten i Sälen, i samband med arrangemanget. Vill du ändra uthämtningsort kan du göra det via Mina sidor fram till i början av augusti. Nummerlapp och chip som inte är uthämtade dagen före loppet finns i tävlingsexpeditionen på din startplats. Tävlingsexpeditionernas öppettider hittar du på sidan Öppettider.

Mina sidor
Öppettider

grafik_chip_nummerlapp_ultravasan_2017-06-12

Så gör du med ombytes- och överdragskläder

Packa ombytes- och överdragskläder i en ryggsäck eller väska. Märk väskan med bagageetiketten som du fick med när du hämtade ut nummerlappen. Lämna ditt bagage i god tid på anvisad plats vid startplatsen. Bagaget transporteras sedan till Mora.

Viktigt:
1. Tänk på att skydda din packning mot väta. Ett bra sätt är att lägga dina tillhörigheter i en påse i din väska eller ryggsäck.
2. Lägg din ryggsäck/väska på rätt lastbil.
3. Skicka inte dina saker med privata transporter.

Ombyteskläder som du vill ha transporterade till Evertsberg, packar du i påsen du fick vid nummerlappstutlämningen, klistra på bagageetikett på påsen. Lägg påsen på lastbil med skylt Evertsberg. Efter ombyte, packa använda kläder i påsen och lämna påsen till funktionär i Evertsberg, så fraktas den vidare till målområdet i Mora. Påsen hämtas ut tillsammans med ryggsäck eller väska efter målgång.

Så här går starten till

Gemensam start kl. 05.00.

Startfållorna i Berga By öppnar kl. 04.00. Vid denna passering registreras löparens tidtagnings-chip.

karta_startplats_salen_lopning_2017_webb
Översiktskarta startplats Sälen (pdf)