När du gått i mål bjuds du på mat i målområdet. Dusch finns på Prästholmens IP. Gratis bussar går regelbundet mellan mål- och duschområdet. Följ anvisningar från våra funktionärer så kommer du rätt!
I anslutning till bussarna i målområdet finns din packning sorterad efter startnummer. Efter dusch tar bussen dig tillbaka till målområdet.

Alla som fullföljer loppet får en specialdesignad ”Finisher-t-shirt”.

karta_Mora_löpning_2016-05-24_webbÖversiktskarta målet Mora, löpning (pdf)

Diplom och åkprofildiplom_2016_1350x690

Som bevis för din prestation får du ett kostnadsfritt diplom som hämtas ut vid mässområdet. Här finns även möjlighet att köpa en personlig åkprofil och fina ramar. Efter loppet finns även möjlighet att hämta ut diplom och köpa åkprofil på Mötesplats Mora eller Sommarmässan i Lindvallen (sommar) och Mora Ishall (Vasaloppet). Diplom och åkprofil kan även beställas i efterhand via Mina sidor. Efterbeställning sker mot en avgift för administration och porto.

Mina sidor

Medalj

Alla deltagare som går i mål får medalj. Prestationsmedalj delas ut till löpare som springer på medaljtid. Medaljtid för herrar är 9,5 timmar. Medaljtid för damer är 11 timmar. Medaljen delas ut direkt efter målgång.

Massage

När du kommer i mål efter ditt lopp har du möjlighet att via Dala Massageteam få en skön massagebehandling.

MER OM DALA MASSAGETEAM

Prisutdelning

Prisutdelning cirka kl. 20.15 i anslutning till att målet stänger, på scen vid Vasaloppsmålet. Hederspriser och träningsstipendier till de tio bästa i herrklassen och de 6 bästa i damklassen. Utdelning av spurtpris till snabbaste löpare till Mångsbodarna och Hökberg. Bergspris till snabbaste dam- respektive herrlöpare i Evertsberg. För att erhålla spurtpris och bergspris måste deltagaren fullfölja loppet.

Ditt resultat

Ditt resultat presenteras live på vasaloppet.se under loppets gång, vilket alla har möjlighet att följa. Ditt lopp går även att följa via vår app- eller sms-tjänst. Efter loppet går det också att se ditt fullständiga resultat med samtliga mellantider.

Följ deltagare