Så anmäler du dig

Logga in på Mina sidor för att anmäla dig till utvalt lopp. Där finns ett anmälningsformulär som du ska fylla i. När du fyllt i formuläret fullföljer du din anmälan genom betalning med kort eller internetbank.

Tisdag 21/2 kl 24.00 stänger vi möjligheten för anmälningar och ändringar via mina sidor till Kortvasan, Tjejvasan, Ungdomsvasan, Öppet Spår, Halvvasan, Nattvasan och Stafettvasan. Efter det har vi öppet på våra tävlingsexpeditioner from onsdag 22/2 kl 16.00 och i sälen torsdag 23/2 kl 10.00, för anmälningar (med något högre startavgift) och ändringar till dessa lopp.

Tisdag 28/2 kl 24.00 stänger möjligheten för anmälningar och  ändringar via mina sidor till Vasaloppet. Vi öppnar för ändringar på plats vid våra tävlingsexpeditioner i Mora och Sälen torsdag 2/3 kl 10.00.

Mina sidor

Köp presentkort

Fullt lopp?

Står du utan startplats till ett lopp som redan är fulltecknat? Det finns alltid möjlighet att köpa en startplats av någon annan. Ett forum vi rekommenderar är startplatser.se. På sidan Köp- och sälj startplats hittar du all information du behöver.

www.startplatser.se

Sidan köp- och sälj startplats
Sidan köp- och sälj startplats

Betalning

Vi tar endast emot individuella anmälningar och betalning sker online med hjälp av kort eller internetbank (vi fakturerar inte). Anmälan är bindande och gäller först när vi har tagit emot deltagaravgiften. Anmälan är bindande! Vasaloppet följer distansköplagen och lagrar alltså inte dina kortuppgifter. All hantering av kortinformation går via säker SSL-kryptering och bankernas 3D Secure-teknik.

Kvitto och startbevis

Din deltagarbekräftelse är ditt kvitto och den levereras med e-post. Vasaloppsföreningen Sälen-Mora är en ideell förening, därav sker ingen momsbeskattning på deltagaravgiften. Ett startbevis skickas ut via e-post några veckor före loppet. Du kan inte flytta fram din anmälan till kommande år.

Startklar – en avbeställnings- och olycksfallsförsäkring

Om du tecknat vår försäkring Startklar återbetalas hela deltagaravgiften vid sjukdom eller skada som förhindrar deltagande. Du måste visa upp ett läkarintyg som styrker orsaken. I Startklar ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller under tävling och under resan till och från arrangemanget. Startklar gäller i 12 månader från teckningsdatumet, kostar 155 kr och gäller i alla svenska motions- och tävlingsarrangemang.

Läs mer på startklar.nu. Anmäl återbetalning av anmälningsavgift eller olycksfallsskada till Folksam på telefon: 0771-960 960. På sidorna försäkringar och anmälningsvillkor kan du ta del av våra fullständiga villkor.

www.startklar.nu
Sidan försäkringar
Sidan anmälningsvillkor