2016-05-27 14:19

Försäljningen av bussbiljetter för sommarens lopp har nu öppnat

Vi rekommenderar alla deltagare att ta bussen till startplatsen. Du köper din biljett till Vasaloppets officiella busstransporter via vasaloppet.se. Du bokar din biljett under respektive lopp! Tar du bussen så kan du vara säker på att komma i tid till start.

Försäljningen av bussbiljetter för sommarens cykel- och löplopp har nu öppnat. Biljetter säljs nu här på vasaloppet.se, men även i samband med arrangemangen i Vasaloppets Hus, vid inpasseringen till bussarna i Mora, och i tävlingsexpeditionerna i Sälen och Mora.


Om du köper din biljett på plats vid bussen kan vi inte garantera en plats, därför råder vi dig att köpa i förväg via hemsidan eller på plats i tävlingsexpeditionerna i Mora eller Sälen. Biljetterna finns i begränsat antal. Det tar ungefär 45 minuter mellan Mora och Oxberg och 2 timmar mellan Mora och Sälen. Bussarna avgår vartefter de fylls upp. Notera att det finns två olika typer av avgångar, fasta klockslag och löpande mellan två klockslag.

Avgångsplatsen i Mora är Mötesplats Mora nära Vasaloppets Hus och i Sälen går bussarna från startplatsen. Bussar och materialtransport avgår från samma plats under sommaren, men eventuell cykel skickas då med långtradare. Bussar från Mora tillbaka till Sälen efter loppet stannar först vid Vasaloppsstarten och slutligen i Lindvallen. När du kliver på bussen får du gärna säga till busschauffören var du vill hoppa av.


Du bokar din biljett under respektive lopp. Notera att i Vasastafetten ingår busstransport i deltagaravgiften för 1:a och 2:a sträckans deltagare. Observera även att 2:a sträckans deltagare måste åka arrangörsbuss till Smågan.


Läs mer och boka din bussbiljett

Öppettider

Våra huvudsponsorer