2015-09-08 18:35

Lojalitetsprogram införs för Cykelvasan 2016

Anmälan till sommarloppen 2016 öppnar den 20 september kl 09.00 på Vasaloppets hemsida. Med anledning av det stora intresset för Cykelvasan 90 tillämpas ett lojalitetsprogram för att värna om återkommande deltagare. Dessa har en egen kvot med startplatser och är garanterad en plats i nästa års lopp.

Tillhör du gruppen lojala cykelvasadeltagare?

Deltagare som genomfört Cykelvasan 90 eller Cykelvasan Öppet Spår minst tre gånger de senaste sex åren (ett lopp per år räknas) kommer att ha förtur och garanterad plats i Cykelvasan 90 2016. Kvoten är beräknad att kunna uppgå till max 6 200 personer av det totala antalet 13 000.

Samtliga deltagare som uppfyller lojalitetskraven kan göra sin anmälan från måndagen den 14 september till och med onsdagen den 16 september. Anmälan och betalning sker genom att logga in via ”Mina sidor”. Anmälan sker utan kod, systemet känner av vilka som är behöriga.

Anmälan för övriga deltagare

Alla anmälningar till Vasaloppets sommarvecka 2016 kommer att tas emot via en tillfällig sida på vasaloppet.se som finns tillgänglig söndag morgon den 20 september. För Cykelvasan 90 nyttjas vårt särskilda föranmälningssystem som används sedan flera år. Även anmälan till övriga lopp nås via den tillfälliga anmälningssidan under söndagen, för dessa används dock inte föranmälningssystemet.

Föranmälningssystem för Cykelvasan 90

1) Gör en föranmälan av en startplats

När föranmälan öppnat möts du av en ny tillfällig anmälningssida på vasaloppet.se.

Klicka på den rutan där det står ”ANMÄLAN TILL CYKELVASAN 90”, ange i vilket land du är folkbokförd. Registrera därefter följande uppgifter: Förnamn, efternamn, personnummer (ÅÅMMDD-XXXX) och e-postadress.

Ett bekräftelsemejl skickas efter genomförd bokning. När maxantalet för loppet uppfyllts stängs föranmälan. Det kommer även finnas möjlighet att skriva upp sig på en reservlista om loppet fyllts snabbt.

2) Fullfölj din anmälan


Vasaloppet skickar ut anmälningskoder via mejl till alla som har fått en startplats i loppet. Koderna skickas när loppet är fulltecknat, dock tidigast 21 september 2015. Varje kod är giltig i ett begränsat antal dagar. När du mottagit din kod anmäler du dig på vasaloppet.se genom att logga in via ”Mina sidor” där du fullföljer din anmälan med kod och betalning.

OBS! Om du vet att du anmält dig men inte får något mail, vänligen kontrollera din mapp för skräppost. Beroende på vilken mailklient du använder finns risk att mailet fastnar i ditt spamfilter (var särskilt uppmärksam om du använder Google Gmail eller Microsoft Hotmail).

Anmälan till övriga sommarlopp 2016


Klicka på rutan där det står ”ANMÄLAN TILL ÖVRIGA SOMMARLOPP 2016”. Logga därefter in på ”Mina sidor” där du fullföljer din anmälan och betalning med kort eller internetbank.

För att säkerställa ett säkert flöde för alla kan vi i detta läge aktivera ett automatiskt kösystem. Du behåller din plats i anmälningskön och passerar snart vidare till anmälan och betalning. Uppdatera inte sidan under väntan, du slussas vidare automatiskt.

Viktigt – Vi tar endast emot individuella anmälningar (inga grupper). Endast betalning via hemsidan (kort eller direktbetalning med internetbank), vi fakturerar ej.

Du når vår kundtjänst på telefon 0250-39 200 eller via info@vasaloppet.se.

Våra huvudsponsorer