2017-12-06 11:03

Racefox Vasaloppet - för dig som vill må bra och vässa din skidteknik

Nu är det din tur att testa Racefox. Du som ska åka Tjejvasan, Kortvasan eller Halvvasan. Racefox är en app som vässar din skidteknik utifrån dina egna förutsättningar. Feedback får du direkt i mobilen. Dessutom blir du snabbare i spåret.

Racefox har under flera år samarbetat med Vasaloppet och hundratals skidåkare som åker det nio mil långa Vasaloppet har redan testat appen. Resultaten är tydliga. Skidåkarna som tränat med Racefox åker i snitt en hel timme snabbare än sitt tidigare personbästa.
– Jag kan tacka Racefox för att jag kört mitt bästa lopp någonsin – när jag är över 60 år, säger Bertil Hult.

Bertil, en erfaren skidåkare med nitton Vasalopp i bagaget, stakade runt på drygt sex timmar 2017. Med hjälp av Racefox digitala coach har han, enligt honom själv, hittat rytmen i skidåkningen och slipat rörelserna.

Men Racefox funkar inte bara för erfarna skidåkare som jagar bättre tider i Vasaloppet. Det vänder sig även till dig som åker skidor för att må bra och leva hälsosamt. Forskning visar att konditionsträning i det närmaste har magiska effekter på välmåendet. Regelbunden skidåkning minskar stress och ökar koncentrationen.

Träningsprogrammen i Racefox-appen bygger på vedertagna forskningmodeller. Tekniken hjälper dig att träna tillräckligt mycket och tillräckligt intensivt för att få ut den bästa effekten av skidåkningen. Självklart utifrån dina egna förutsättningar.
– För oss är det fantastiskt att kunna erbjuda digitala träningsprodukter som utgår från de senaste rönen inom hjärnforskningen för att vi alla ska må bättre och leva ett bättre liv. Vi hoppas du vill ge Racefox en chans. Vi kan nästan lova att du inte kommer att ångra dig, säger Magnus Jonsson, vd för Racefox.

Just nu har Racefox fina julerbjudanden på sina tjänster, att ge bort till dig själv eller andra:

Läs mer och beställ Racefox julklapp här

Våra huvudsponsorer