2017-08-04 11:16

Vår app, Vasaloppet sommar, finns nu för både Android och Iphone!

Nu är den här, appen inför sommarveckan 2017 där du kan köpa bevakning av deltagare i våra lopp, följa deltagare i spåret och få liverapporter från varje kontroll.

I bevakningsvyn kan du även följa banans kupering och se vad deltagaren har framför sig. Kartan hjälper dig som är på plats i Dalarna att hitta till platser relaterade till loppen och se viktiga trafikhänvisningar. Den håller dig också uppdaterad med arrangemangets program och ger dig senaste nytt från Vasaloppet.

Utgå från loppet du ska följa och hitta personer genom att söka på namn, startnummer eller klubb. Köper du minst två bevakningar i samma lopp kan du dessutom jämföra deras tider vid alla officiella passeringar och i mål. Antalet bevakningar är obegränsade och kostar 10 kronor per deltagare och lopp. Appen skickar automatiskt ut passertider från alla officiella kontroller som passeras och du får också en uppskattad tid för när deltagaren beräknas komma till nästa kontroll och i mål. Tiden baseras på genomsnittshastigheten men tar inte hänsyn till väderförhållandena eller några andra eventuellt påverkande faktorer.

Du kan även lyssna på Vasaloppsradion genom appen.

VASALOPPET SOMMAR PÅ GOOGLE PLAY (Android)

VASALOPPET SOMMAR I APP STORE (iPhone)

Om du inte har en smartphone, eller om du kommer befinna dig på en plats med dålig mobiltäckning rekommenderar vi vår sms-tjänst. Den kräver, till skillnad från appen, ingen datatrafik.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA SMS-BEVAKNING.

Våra huvudsponsorer