2016-11-04 15:23

Var med och utveckla Vasaloppet!

Nu söker vi fyra personer som under två heldagar vill vara med och utveckla Vasaloppets evenemang till ännu större upplevelser för deltagarna. Du kan ha deltagit i lopp sommar som vinter under flera år, men du kan också vara nybörjare som funderar på att åka ditt första lopp. Ung eller gammal spelar ingen roll.

Om du blir utvald kommer du att få följa med till Hotell Lerdalshöjden i Rättvik den 22–23 november 2016. Där kommer du att få diskutera Vasaloppets framtid utifrån ett deltagar- och publikperspektiv. Vi vill få en djupare förståelse för hur du ser på våra evenemang och hur vi kan utveckla dem för att bli ännu bättre. På plats finns även fyra personer från Vasaloppet och tre från vår huvudsponsor IBM. Vasaloppet står för resa, boende och mat. Dessutom ingår startplats i valfritt lopp under 2017!

Beskriv kort din Vasaloppsbakgrund. Om du har deltagit i några lopp och i så fall vilka? Kanske har du ännu inte kommit till start? Fundera också på vad som är viktigt i ditt liv. Är det familj och vänner, spänning och äventyr, rättvisa i världen eller kanske din egen framgång? Varför är just du den perfekta personen att ha med i vårt utvecklingsarbete? Glöm inte att ange din ålder och hemort.

Senast den 8 november vill vi ha din intresseanmälan till vår marknadschef på adressen jon.svensson@vasaloppet.se

Våra huvudsponsorer