2018-02-09 08:35

Vasalöparen nr 1/2018: 116 sidor intressant läsning

Den 9 februari 2018 utkommer vår tidning Vasalöparen – årets första nummer – till dig som är anmäld till något lopp under 2018. Vasalöparen är den här gången extra tjock, hela 116 sidor, och som vanligt fylld med intressanta artiklar och annonser. Du kan även läsa den digitalt här på hemsidan. Läs mer om innehållet.

Vasalöparen innehåller som vanligt både läsvärda artiklar och intressanta annonser. Tidningen håller dig uppdaterad om Vasaloppets arrangemang och det senaste inom skidåkning, mountainbike och terränglöpning. Här kan du läsa om de bästa tipsen gällande träning, kost och prylar, oavsett om du är nybörjare eller van motionär.

Du får tidningen hemskickad, förutsatt att du är anmäld till något av våra kommande lopp – eller är prenumerant. (För utgivningsdatum, se faktarutan nedan.) Det går numera också att läsa Vasalöparen digitalt helt gratis på Vasaloppets hemsida; detta nummer finns att läsa från och med den 9 februari. Även tidigare nummer kan läsas digitalt.
LÄS VASALÖPAREN DIGITALT

Och vad innehåller då nummer 1/2018? Jo, det här:
– Träning: Än är det inte kört! Här kommer sista minuten-tips för dig som ännu inte börjat träna till ditt lopp i vinterveckan.
– Prylar: Din guide för hur du bär med dig vätska i ditt lopp. Om du nu behöver det?
– Porträtt: Vi har pratat med programledaren Hanna ”HanaPee” Persson som ska åka Tjejvasan.
– Utan fästvalla: Fyra åkare har varit på läger för att testa den mest moderna fästvallningsfria skidan. Läs vad de tyckte och hur de tänker inför vinterveckan.
– Tjejvasan 30 år: I år är det 30 år sedan första upplagan av Tjejvasan. Det firar vi med att berätta om några betydelsefulla händelser genom årens lopp.
– Profilen: Vi har tagit tempen på Johan Olsson, som ska avsluta sin klassiker genom att åka Vasaloppet. Denna gång ska han komma till start efter två inställda lopp.
– Cykel: Så kommer du i form inomhus. Tips på träningspass och prylar!
– Löpning: Fem anledningar till att just du ska springa Ultravasan
– Vasaloppstrippeln: Marie-Louise började springa efter att hennes son fick en stroke. Nu siktar hon på Vasaloppstrippeln 90.
– Nattvasan revanschen: Ett brutet lopp är också ett lopp. Men 2018 ska Mari och Lilian komma i mål.
– Elljusspåren: Vi tittar både bakåt och framåt på fenomenet elljusspår. Varför finns de och varför ser de ut som de gör?
– Retro: Karin Värnlund Bäcklin berättar om det ljuvliga året 1988 då hon vann den första upplagan av Tjejvasan och var kranskulla i Vasaloppet.

Med mera, med mera…

Fakta/Vasalöparen
Vasalöparen kommer ut fyra gånger om året och ingår i anmälningsavgiften till alla våra lopp. Den skickas till alla registrerade deltagare i Sverige. Dock skickas endast en tidning ut per adress. Kom därför ihåg att ange lägenhetsnummer i din anmälan om du bor i flerfamiljshus. Stafettlag får en tidning per lag, som skickas till lagkaptenen. Tidningen skickas till den adress du angivit i Mina sidor, kontrollera gärna att den stämmer.

Hur många nummer man får som deltagare beror på när du anmäler dig. Anmäler du dig tidigt får du fler nummer, dock maximalt 4 nummer per anmälan. Du får alltid numret som utkommer närmast efter genomfört lopp.

Utgivningsdatum 2018
Nummer 1: 9 februari
Nummer 2: 25 maj
Nummer 3: 28 september
Nummer 4: 30 november

Prenumeration till dig själv eller att ge bort
4 nummer för 250 kr. För utlandsprenumeration tillkommer en portoavgift. OBS! Det går dessutom bra att beställa en prenumeration som gåva till någon.
HÄR BESTÄLLER DU DIN PRENUMERATION

Synpunkter och tips
Har du några synpunkter på tidningen eller önskemål och tips på vad vi ska skriva om, kontakta gärna tidningens chefredaktör Erik Wickström, erik@dinkondition.se

Utebliven tidning eller frågor om tidigare nummer?
Kontakta Vasaloppets kundtjänst:
Telefon: 0250-392 00, info@vasaloppet.se

Annonsera i Vasalöparen
ANNONSINFORMATION

Våra huvudsponsorer