2017-02-23 07:48

”Vasaloppet på scen” med underhållning i Vasaloppsmässan

Vill du få absolut senaste nytt när det gäller väder, vallatips och annat intressant inför ditt lopp? Ja, då ska du bege dig till den stora restaurangen i Vasaloppsmässan i Mora kl 17.00. Där får du se och höra SVT Väders Vasaloppsmeteorolog Pia Hultgren, en vallaexperternas vallaexpert från Swix samt flera andra spännande personer som deltar i Vasaloppets vintervecka 2017.

Det är den allestädes närvarande Johan Pellas som även i år leder samtalet på scenen. 2017 har arrangemangspunkten alltså fått namnet ”Vasaloppet på scen” – tidigare har den kallats ”Inför ditt lopp”. Men det är just bra information inför ditt lopp som bjuds. Även en summering av innevarande dags lopp görs. Dessutom avslutas det hela med en trubadur som spelar till kl 18.30. Passa gärna på att samtidigt ta en fika eller en bit mat i restaurangen.

Fredag 24/2 så innehåller ”Vasaloppet på scen” dessutom den officiella nummerlappsceremonin inför Tjejvasan där flera favoriter i loppet närvarar och blir intervjuade.

”Vasaloppet på scen” hålls under sex av vinterveckans dagar (inte varje dag som meddelats i annonseringen):

Torsdag 23/2 – Vasaloppet på scen – inför Kortvasan
Fredag 24/2 – Vasaloppet på scen – inför Tjejvasan
Lördag 25/2 – Vasaloppet på scen – inför Ungdomsvasan och Öppet Spår söndag
Söndag 26/2 – Vasaloppet på scen – inför Öppet Spår måndag
Måndag 27/2 – Vasaloppet på scen – inför Halvvasan
Lördag 4/3 – Vasaloppet på scen – inför det 93:e Vasaloppet

Kan du inte vara med på plats? Ingen fara. Den lika allestädes närvarande Vasaloppsradion direktsänder programpunkten! Lyssna i radion, i mobilen eller på webben.

MER OM VASALOPPSMÄSSAN 2017

ÖPPETTIDER 2017

LYSSNA PÅ VASALOPPSRADION 2017

SVT VÄDERS VASALOPPSVÄDER 2017

Våra huvudsponsorer