Löne- och personaladministratör med intresse för HR-frågor

Om Vasaloppet

Vasaloppet är en ideell verksamhet som ägs av IFK Mora och Sälens IF. En motor för folkhälsa och föreningsliv, i fäders spår för framtids segrar!

Vasaloppet är världens största arrangör av motionslopp och en del av En Svensk Klassiker. Vasaloppets vintervecka med längdskidåkning och sommarveckan med mountainbikecykling och löpning lockar årligen över 90 000 anmälda deltagare. Sedan starten 1922 har över en miljon deltagare passerat målportalen i Mora.

I Vasaloppet arbetar cirka 35 helårsanställda med att planera, förbereda och utveckla årets olika arrangemang.

Dina arbetsuppgifter

Har du ett brinnande intresse för lön och administration? Ligger personalfrågor dig varmt om hjärtat? Då kan det här vara jobbet för dig! Då vår nuvarande löne- och personaladministratör går i pension söker vi nu hennes efterträdare till Vasaloppet och IFK Mora med dess klubbar i Mora.

I rollen som löne- och personaladministratör kommer du att jobba både operativt och strategiskt med löneadministration, budget och personaladministration. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och varierande arbete där du arbetar brett med löne- och personalfrågor och supportar verksamheten i dessa frågor. Möjlighet kommer även att finnas, för rätt person, att jobba mer med HR-relaterade frågor.

Du ingår i ekonomi- och supportgruppen och rapporterar till administrativ chef.

Din profil

Vi söker dig med utbildning inom personal/löneadministration och som har några års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete där du har arbetat med hela lönekedjan. Vidare ser vi gärna att du har god vana att tolka olika kollektivavtal.

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som trivs i en miljö där det händer mycket. Vi värdesätter engagemang, ansvar och kreativitet och tror du gör detsamma. En stor del av tjänsten består av att ge support och service till chefer och medarbetare i organisationen, därför är det viktigt att du är utåtriktad med en god känsla för service och har ett professionellt förhållningssätt. Roller ställer höga krav på struktur och noggrannhet och vi ser gärna att du tar initiativ för att driva löne- och personaladministrationen framåt. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Tjänsten är på 80 procent, med möjlighet till 100 procent om tjänsten utökas med HR-relaterade frågor.

Anställningsomfattning: Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Mora

Är du den vi söker? Kom och bli en del av vårt fantastiska lag!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 6 augusti 2017. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 073-351 27 29.