Vinn cykelresa i Tjeckien!

I samarbete med Czech Tourism har du och en medföljande person chansen att vinna fyra dagars aktiv semester i vackra miljöer.

Program för Elbeleden och Bohemian Switzerland:
Dag 1 Transfer från flygplatsen i Prag till Litomerice, som ligger vid Velké Žernoseky där det produceras vin. Därefter 50 km cykling från Litomerice till Decín vid Porta Bohemica längs med Elbeleden. Boende i Decín.
Dag 2 Klättring i Decín och forsränning till Hrensko, hjärtat av Bohemian Switzerland National Park. Två nätter i Hrensko.
Dag 3 Vandringsturer i nationalparken.
Dag 4 Transfer Hrensko till flygplatsen i Prag.

Priset för två personer inkluderar:
• Transfer till och från flygplatsen i Prag
• Tre nätter i dubbelrum med frukost
• Tre dagars cykelhyra
• Forsränning med transport av bagage
• Låneutrustning för klättring
• Kartor och foldrar för turerna

Läs mer om Bohemian Switzerland

 

Tävlingsregler
Rätt svar på frågan och bäst motivering vinner ovan nämnda resa, till ett värde av 9 000 kr. Flygresa ingår inte. Juryn utgörs av Vasalöparens redaktion och juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren bokar sin resa minst en månad i förväg. Resschemat kan ändras eller förlängas mot en extra avgift. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. De personupplysningar som lämnas i samband med tävlingen kommer behandlas enligt GDPR och får endast användas av Vasaloppet i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling raderas uppgifterna. Du måste ha fyllt 18 år för att få delta i tävlingen.

Tävlingen avslutas den 15 juli 2018. Vinnaren meddelas personligen den 20 juli. Vinsten är giltigt till och med den 30 september 2019.

Tävlingsformulär

Svara på frågan, motivera varför du vill vinna och var med och tävla:

 


Tips: Leta på www.czechtourism.com.

Maximalt 250 tecken.