Instruktioner för dig som vill ge bort en startplats

  1. Logga in på Mina sidor. Har du inget konto sedan tidigare upprättar du ett nytt konto.
  2. Välj Presentkort (längst ner i listan på sidan Anmälan) och klicka på Fortsätt.
  3. På sidan Deltagardata fyller du i dina personuppgifter. I rullistan vid Välj presentkort väljer du det lopp som du vill ge bort.
  4. På nästa sida väljer du om du vill ha ett fysiskt presentkort per post, eller enbart en PDF per e-post (alla beställningar skickas även som PDF).
  5. Fullfölj anmälan i ditt namn och genomför betalningen. Du får en bekräftelse på anmälan via e-post. Där står det att du har anmält dig till loppet Presentkort.
  6. Bekräftelsen innehåller en PDF-fil, som du kan ge till personen som du vill uppvakta. I filen finns en kod som den uppvaktade personen använder i sin anmälan. Du som valt att få ditt presentkort skickat via post kommer att få det inom 2–3 arbetsdagar. Beställer du senast den 17 december kommer det fram före jul. Bekräftelsen skickas till din e-postadress direkt.

julklapp-presentkortInstruktioner för dig som fått en startplats

  1. Logga in på Mina sidor och anmäl dig till loppet som du fått en start till. Har du inget konto sedan tidigare upprättar du ett nytt konto.
  2. Fortsätt din anmälan genom att fylla i personuppgifter och var du vill hämta nummerlappen. Ange koden, som finns i ditt presentkort, där det efterfrågas. (Glömmer du att ange koden så kommer du på betalsidan att få upp ett belopp. På betalsidan ska det alltså stå 0 kr.)
  3. När du har gjort en bindande anmälan får du en bekräftelse via e-post.

Mina sidor