service_vlbuss

Buss till start

Kom utvilad till starten. Med våra bussar kommer du fram i god tid före start och slipper bli stressad av bilköer och fulla parkeringar. Låt bilen stå, boka en bussbiljett och gör både dig själv och miljön en tjänst. Bokar du din bussbiljett på nätet är det dessutom billigare än att göra det på plats.

LÄS MER OCH BOKA

 

service_valla-serviceOfficiell Vallaservice

Glid till Mora på proffsvallade skidor. Vasaloppets officiella vallaservice finns tillgänglig inför alla lopp. Både vid Vasaloppsmässan i Mora och vid nummerlappsutlämningen i Sälen. Vid köp av vallning i Mora ingår, även transport av skidorna till respektive start i Kortvasan, Tjejvasan, Öppet Spår söndag och måndag samt Halvvasan. Självklart kan du också själv ta med dig dina skidor till starten.

Läs mer och boka

 

Massage med Ormsalva

Få en snabbare, bättre och skönare återhämtning. Passa på att boka en massagebehandling i förväg.

LÄS MER OCH BOKA

 

service_langningsservice

Langningsservice

Gör som eliten och fyll på med extra energi under loppet. I Vasaloppet, Öppet Spår söndag och måndag erbjuder Enervit langningsservice. Den ger dig vätska och energitillskott längs hela spåret utifrån ett noga planerat schema som baseras på hur långt du har kvar.

LÄS MER OCH BOKA

 

preembussar

Direktbuss med Preem

Kom direkt till starten med buss från Stockholm, Göteborg eller Sundsvall. Vasaloppets huvudsponsor Preem arrangerar bussresor direkt till Mora. Ett alternativ där du som deltagare får en helhetslösning för ditt resande från hemort till start och samtidigt hjälper till att minska miljöpåverkan och lättar på trafiksituationen i hela regionen.

Läs mer och boka

 

Direkttåg med Snälltågetservice_tag_vl-tv

Ta Snälltåget till loppet. Nu kan du som bor i södra Sverige ta tåget till Vasaloppet och Tjejvasan. Tåget startar i Malmö och kör upp till Mora via Stockholm. Du kommer fram utvilad på morgonen.

LÄS MER OCH BOKA

 

Boendeservice_boende

Sov på liggunderlag eller på hotell med all inclusive. Med hjälp av vår boendeservice kan du enkelt ordna allt kring dina övernattningar under Vasaloppets vintervecka. Sök själv bland alternativen eller kontakta boendeservice om du har specifika frågor.

LÄS MER OCH BOKA

 

Vasaloppsskolan

Se våra filmer från Vasaloppsskolan. Vasaloppscoachen Mattias Svahn vägleder dig genom stavgångs- och styrketräningen, ställer dig på rullskidor och får dig att välja rätt skidor och utrustning. Sedan går han igenom skidåkningens växlar och ger dig värdefulla tips.

Se filmerna

 

Träningslägerservice_lager

Kom i form inför loppet. I Vasaloppets program kan du se var och när våra officiella Vasaloppscenter anordnar träningsläger. Ofta är det någon av våra officiella Vasaloppscoacher som håller i dem.

Läs mer och boka