Rapport från Vasaloppet

Efter en veckas försening pga att Erik fick en son är äntligen post-Vasaloppet-avsnittet ute i etern.

Hör Niklas och Eriks race reports.

I avsnittet får ni bland annat höra om varför Niklas bröt och om hans tankar kring en revansch redan inom ett par veckor.

Och så får ni reda på hur Erik tänkte kring samarbetet med damsegrarinnan Britta Johansson Norgren, som han åkte med i över 2 mil. Och om hans bitterhet över att producenten inte valde att visa honom när han ledde loppet efter 7 km.

Hur blir det med Vasaloppstrippeln 90?

Nu är Niklas bröt Vasaloppet är det ju såklart problematiskt med Vasaloppstrippeln 90. Vi har ännu inte bestämt hur vi ska göra. Ska Niklas vänta till nästa år? Ska Erik göra trippeln istället? Andra lösningar?

Rullskidcenter.se och Vitamin Manager sponsrar avsnittet. Just nu får du första leveransen med Vitamin Manager för 25 kr och ytterligare 20 procent rabatt på efterföljande med vår rabattkod ”lagom”.

Koden ”lagom”  ger också 180 kr i rabatt på Wickström Coaching om du köper första perioden eller hela året på en gång. Pengarna är tänkt att oavkortat gå till en dubbel-Hawaii, alltså två ananaspizzor på en gång i samband med ett tufft träningspass eller en hård tävling. Bildbevis under året uppmuntras, men är inget tvång.

Pod på iTunes
https://itunes.apple.com/se/podcast/lagom-kondition/id1283336073?mt=2#episodeGuid=2c44e98c1c377deb84f7b78fcd297413

Pod på Spotify
https://itunes.apple.com/se/podcast/lagom-kondition/id1283336073?mt=2#episodeGuid=2c44e98c1c377deb84f7b78fcd297413

Andra bloggare

Mot Cykelvasan

Team Merida Cykelvasan Cykelteamet för motionärer

Team Merida Cykelvasan är Sveriges första cykelteam för motionärer.

Digital teknik och innovation i skidspåret

Christer Norström AI i skidspåret

Christer Norström är skidtränaren som använder matematik och avancerad teknik för att förstå och lära ut skidåkning. Christer är en av grundarna till Vasaloppets första officiella digitala skidcoach, Racefox. Christer bloggar om skidåkning och teknik.

Våra huvudsponsorer