Nytt samarbete med ny partner!

Jag kan nu glädjande presentera ett nytt partnerskap. Jag kommer i framtiden att jobba tillsammans med USWE och deras produkter. USWE är ett svenskt företag som startade redan 2007 med ett mål att göra en ryggsäck som inte känns att man har på sig. Man skall vara ett med sin ryggsäck – inte bära den på sig. Man kallar sin concept för “No dancing Monkey” och jag kan bara hålla med. Den sitter otroligt bra.

No dancing monkey
No dancing monkey

Jag var själv rätt så skeptisk till vätskeryggsäckar, jag vill inte ha något på ryggen. Det blir varmt och det slänger och är i vägen. Men nu när man tävlar med fulldämpade cyklar så är det svårt att få med sig mer än en flaska och det är inte alltid som man har möjlighet till langning. Så jag skaffade en Airborn 2, USWEs lättaste modell och sedan var jag fast! Det märks nästan inte alls att den är där. Jag behöver aldrig oroa mig över langning och jag kan dricka på ett säkert sätt när jag vill. Inte när terrängen tillåter mig att dricka. Den har väldigt bra ventilation även om det är varmt ute och det är enkelt och bekvämt att dricka.

sitter perfekt!
sitter perfekt!

USWE är nu officiell samarbetspartner med Vasaloppet och även där vet vi ju att det är ett problem med flaskor som blir liggandes i spåret och även att det är en nolltolerans mot nedskräpning. En vätskeryggsäck är lösningen på dessa problem.

Modellen som jag tävlat med detta år
Modellen som jag tävlat med detta år

Håll utkik på bloggen och sociala medier så kommer det fina erbjudanden, spännande tävlingar och även en del event. Har ni frågor eller funderingar över något så är det bara att höra av er till mig.

Andra bloggare

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Lagom Kondition Podcast

Lagom Kondition är en podcast om konditionsidrott som finns till för oss riktiga motionshjältar som tränar på lånad tid mellan möten och barnskjutsningar.

Digital teknik och innovation i skidspåret

Christer Norström AI i skidspåret

Christer Norström är skidtränaren som använder matematik och avancerad teknik för att förstå och lära ut skidåkning. Christer är en av grundarna till Vasaloppets första officiella digitala skidcoach, Racefox. Christer bloggar om skidåkning och teknik.

Våra huvudsponsorer