Träna på semestern

Hej!

Jag hoppas att ni njuter av sommaren och solen. Många av er har säkert börjat er semester och jag tänkte ge er lite tips på hur man skall göra för att träna fast man är ledig. För hur gör man om man skall med familjen till Gotland och inte kan ta med sig sin cykel? Eller att man inte får tillräckligt med tid för att träna?

Man hyr såklart en cykel!  Gotlands cykeluthyrning finns centralt lokaliserade vid kajen i Visby och har ett väldigt stort utbud av cyklar. Nytt för detta år är att man nu även har finare MTB cyklar att låna också. För er som inte har provat MTB på Gotland så vill jag verkligen rekommendera det, här finns lite tips på vart och hur, Tips

Fantastiska vyer och spännande cyklig utlovas helt klart! Så passa på att hyra en cykel, men hur gör man med tiden då? För att inte störa för mycket för familjen och vara effektiv så försöker jag att stiga upp tidigt på morgonen och träna innan familjen vaknar. Det gör att jag hinner köra några tuffa intervaller och sedan hinna tillbaka för att äta frukost med familjen. På det sättet så har vi hela dagen sedan tillsammans.

Om man inte kan hyra en cykel så kan man ju alltid ta med sig ett par löparskor och göra samma sak, det tar ju nästan ingen plats i packningen heller. Lycka till med träningen!

Andra bloggare

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Lagom Kondition Podcast

Lagom Kondition är en podcast om konditionsidrott som finns till för oss riktiga motionshjältar som tränar på lånad tid mellan möten och barnskjutsningar.

Digital teknik och innovation i skidspåret

Christer Norström AI i skidspåret

Christer Norström är skidtränaren som använder matematik och avancerad teknik för att förstå och lära ut skidåkning. Christer är en av grundarna till Vasaloppets första officiella digitala skidcoach, Racefox. Christer bloggar om skidåkning och teknik.

Våra huvudsponsorer