Väckningspass inför Cykelvasan

Hej!

Då är det snart dags! Nu är det inte så långt kvar innan årets stora lopp är här – Cykelvasan. Vi hoppas att din träning har gått bra och att dina förberedelser har varit goda. Vi vill ge dig chansen att vara med på ett unikt väckningspass tillsammans med oss.

Ett lätt pass med lite inslag av itervaller gör att dina ben blir redo för race!

Vi träffas i Meridas monter i Lindvallen kl 09:45 på fredagen och kör tillsammans i ca 60 minuter. Det kommer att bli ett lätt pass i Cykelvasalik terräng med inslag av några korta intervaller. Det gör att du kommer ge dig själv bra förutsättningar att prestera på topp på lördagen. Du får också träffa cyklister från Merida och Guided Heroes som har stor erfarenhet och har kört många Cykelvasor. Så passa på att fråga dom om tips och råd. Eventet är gratis och det är bara att dyka upp i vår monter. Det kommer även ett separat FB event som man kan anmäla sig på. Gör gärna det! Vi syns i Sälen! Jag kommer att står i Meridas monter from torsdag om ni vill träffa mig.

//Conny

 

Andra bloggare

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Lagom Kondition Podcast

Lagom Kondition är en podcast om konditionsidrott som finns till för oss riktiga motionshjältar som tränar på lånad tid mellan möten och barnskjutsningar.

Digital teknik och innovation i skidspåret

Christer Norström AI i skidspåret

Christer Norström är skidtränaren som använder matematik och avancerad teknik för att förstå och lära ut skidåkning. Christer är en av grundarna till Vasaloppets första officiella digitala skidcoach, Racefox. Christer bloggar om skidåkning och teknik.

Våra huvudsponsorer