Nu är vi på gång

När våra lärare berättade om chansen till att delta i Ungdomsvasan blev vi nyfikna och ville gärna vara med i tävlingen. Då vi är i full gång med att utveckla puls och rörelse på vår skola såg vi en vinst som en möjlighet att kunna sprida vårt arbete till andra skolor i Båstad kommun och Sverige.

Dagen innan vi fick reda på att vi skulle åka Ungdomsvasan så fick vi bara veta att vi skulle få ett viktigt skypesamtal. Vi blev så nyfikna! Våra lärare sa att hela Sverige skulle kunna se samtalet vilket kändes spännande. När samtalet startade och vi fick se Mattias Svahn vid målportalen i Mora började vi ana vad det handlade om. Till en början var vi väldigt tysta, lite chockade och nervösa men när samtalet var över så skrek alla av GLÄDJE! Till en början så insåg man inte riktigt vad vi skulle vara med om men ju mer information vi fick, desto verkligare blev det. Tänk att vi tog hem priset! Nu får vi chansen att göra en fantastisk resa tillsammans där det gäller att träna, peppa och motivera varandra.  Mora – here we come!

 

 

 

Arbetet kom snabbt igång och vi fick bland annat anmäla längd och skostorlek för att kunna få skickat till oss allt det material som vi skulle behöva för att fixa utmaningen. Tänk att vår skola nu ska få tillgång till en klassuppsättning av längdskidor i flera år framåt, vilken möjlighet! Nu håller vi tummarna för att den första snön ska falla så att vi kan börja träna skidåkning på riktigt.

 

 

Andra bloggare

Mot Cykelvasan

Team Merida Cykelvasan Cykelteamet för motionärer

Team Merida Cykelvasan är Sveriges första cykelteam för motionärer.

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Lagom Kondition Podcast

Lagom Kondition är en podcast om konditionsidrott som finns till för oss riktiga motionshjältar som tränar på lånad tid mellan möten och barnskjutsningar.

Våra huvudsponsorer