Skidåkning hos Hjärnarsps Orienteringsklubb!

I dag har vi varit iväg och tränat på RIKTIG SNÖ, äntligen! Det bjöds på solsken, fantastiska spår och gofika. Då Christer hade fixat extra utrustning fick vi möjligheten att  även ta med oss alla elever i klass 4. Många  hade aldrig stått på ett par skidor tidigare och var lite smånervösa inför det som skulle ske. Väl på plats hjälpte Christer oss med all utrustning och sen var det bara och åka. Efter denna dag är det flera fyror som har fått mersmak och som redan planerat in mer åkning till helgen. Härligt när man kan sprida rörelseglädje till andra!

Lyckan var total för oss i klass 6 när vi fick spänna på oss skidorna igen och ta del av det 2,5 km långa skidspåret. Slingan som vi åkte bjöd på både mindre backar och flacka stakningspartier vilket var bra träning. Flera av oss hade bestämt oss för att göra vad vi kunde för att få ihop 9 km och vi lyckades! Några åkte till och med mer, GO känsla. Nu är vi supertaggade för att köra vasan och vi räknar dagarna till avfärd.

Vi vill rikta ett STORT TACK till Christer och Hjärnarps orienteringsklubb för att ni har gjort det möjligt för oss att träna på snö!

 

Andra bloggare

Mot Vasaloppets absoluta mittpunkt

Lagom Kondition Podcast

Lagom Kondition är en podcast om konditionsidrott som finns till för oss riktiga motionshjältar som tränar på lånad tid mellan möten och barnskjutsningar.

Mot Cykelvasan

Team Merida Cykelvasan Cykelteamet för motionärer

Team Merida Cykelvasan är Sveriges första cykelteam för motionärer.

Våra huvudsponsorer