Allt du behöver för Hemmavasan

Tycker du att det är rörigt med allt du måste tänka på att ha på dig och med dig?
Stadium har gjort en liten checklista med det viktigaste du behöver för Hemmavasan.

Läs mer >

Föreviga din insats i Volvospåret

Alla som deltar i Hemmavasan får en personlig hyllningsfilm skickad till sig direkt efter målgång. Vår hyllning till din fantastiska insats och ett minne du enkelt kan dela med dig av.

Läs mer >

 

Specialpris på proteinbar

Prova Enervits Protein Deal proteinbar – ett nyttigare mellanmål. Den är glutenfri, utan palmolja och har en fräsch smak av choklad och röda bär. Nu kan du köpa en kartong till specialpris.

Läs mer >

 

Extra hög rabatt i sommar

När du blir kortkund hos Preem i sommar får du extra hög rabatt på drivmedel ända fram till och med 31 augusti. Beroende på vilket kort du väljer får du upp till 35 öre per liter i rabatt. Ansök redan i dag!

Läs mer >

 

Preem bjuder på Vasaloppsfika

Nu flyttar Preems energibar in på alla Preems bemannade stationer. Preem bjuder dig som deltar i Hemmavasan på god fika fylld av energi. Välkommen in!

Läs mer >

 

Skicka grönt med DHL

Från minsta paket till hela partisändningar. DHL är officiell logistikpartner till Vasaloppet och ger nu sina kunder möjligheten till klimatsmart omställning och fler fossilfria transporter med Skicka grönt.

Läs mer >

Rabatt på skor från Craft

Craft har ett unikt erbjudande till dig som delar i Hemmavasan. Handla skor och få 25 procents rabatt på craftsportswear.com.

Läs mer >

 

 

Vätskesäcken alla pratar om

Detta är vätskesäcken som inte är som alla andra. Den sitter helt enkelt så bra att du knappt känner av att du har den på dig. Extremt följsam passform och supersmidig att dricka hands-free via munstycket. Här är ditt specialerbjudande på USWE:s vätskesäckar!

Läs mer >

Vårdande liniment

Ormsalva ger dig 25 procents rabatt på produkter som kan användas i dina förberedelser, under loppet, efter loppet och även i din vardag.

Läs mer >

Ladda upp med hotellvistelse

Välkommen till Best Westerns småskaliga, familjeägda hotell! Du kan välja bland fyra utvalda hotell. Bo och ät gott i Rättvik eller kombinera träning med fantastisk natur i Tällberg. Bo på Kom mitt i Stockholm eller på mysiga Hotel Gió i Solna.

Läs mer >

Cykla och spring med Madshus i Torsby

Du som anmäler dig till Hemmavasan får ett erbjudande från Madshus innehållande övernattning och ett endags spårkort i skidtunneln och på rullskidbanan från 300 kr.

Läs mer >

 

Två månaders fri träning

Fitness24Seven bjuder dig som deltagare i Hemmavasan på två månaders fri träning. Betala endast startavgift och träna på 160 gym i Sverige – självklart ingår även gruppträningspass inomhus, utomhus och online.

Läs mer >

Återaktivera andras prylar!

Sälj dina saker när du köper nytt och återaktivera någon annans grejer! Genom cirkulär konsumtion minskar du ditt klimatavtryck och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler. Tillsammans tar vi steg mot en hållbar framtid.

Läs mer >

Testa digital coach gratis

Vasaloppets officiella digitala coach, Racefox, utvecklar din teknik så att du blir snabbare och orkar längre. Nu har alla möjligheten att pröva löpcoachen Racefox gratis, utan det smarta pulsbälte som normalt krävs för Racefox tjänster.

Läs mer >

Ladda med barmarksvecka i Portugal

Följ med Springtime Travel till deras Training Camp i södra Portugal i höst. Träna rullskidor och stavträning med Mats Larsson, före detta landslagsåkare och numera tränare. Just nu får du 1000 kr i rabatt!

Läs mer >