Anmälningsvillkor >
Försäkringar >

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften till Hemmavasan är 385 kr. För ungdomar till och med 16 år är loppet gratis.

Tillval

Du kan göra följande tillval i din anmälan. Priser inklusive porto.

 • Medalj, 125 kr (utskick från och med 20 juli)
 • Diplom, 125 kr (utskick från mitten av augusti)
 • Ram till diplom, 200 kr (utskick från mitten av augusti)
 • Hemmavasan-t-shirt, 195 kr (leveranstid cirka 10 arbetsdagar)

 

Chans att vinna fina priser

Du som går i mål i Hemmavasan och är 17 år eller äldre (född 2004 och tidigare) har chans att vinna en Volvo XC40 Recharge Twin, en eldriven SUV, extrautrustad med skidbox och cykelställ. Med bilen följer dessutom träningskläder, löparskor, en MTB, startplatser i Vasaloppstrippeln 2022 och träningshjälp från en Vasaloppscoach. Namnet på Volvo-vinnaren avslöjas på finaldagen av Hemmavasan, söndagen den 22 augusti 2021, under sändningen på Vasaloppet.TV. För att kunna delta i utlottningen behöver du gå i mål och din tid måste vara registrerad i Hemmavasan senast kl. 16.00 söndagen den 22 augusti 2021.

Du har även chans att vinna löparskor från Craft – vi lottar totalt ut 49 par skor, sju par varje vecka under hela Hemmavasan-perioden.

Om du är 16 år eller yngre (född 2005 och senare) och går i mål i Hemmavasan har du chans att vinna ett skidpaket från Madshus – vi drar en vinnare per vecka under hela Hemmavasan-perioden.

DETALJER OCH VILLKOR >

Så här anmäler du dig

Logga in på Mina sidor för att anmäla dig. Fyll i anmälningsformuläret och fullfölj din anmälan genom betalning med kort, Swish eller faktura. En bekräftelse skickas till din e-postadress direkt efter genomförd betalning.

Mina sidor >

Ändringar på Mina sidor

 • Ändra anmälan
  Mina sidor kan du ändra vissa uppgifter i din anmälan. Välj lopp under Mina lopp och tryck på Redigera. Du kan ändra adress, klubbtillhörighet, e-postadress och telefonnummer, och teckna försäkringen Folksam Motionsloppsförsäkring Bas.
  Läs mer om Folksam Motionsloppsförsäkring Bas under Försäkringar.
 • Kontaktuppgifter
  Du kan ändra dina kontaktuppgifter under Användarkonto > Min profil. Du kan ändra adress, telefonnummer och e-postadress. För att ändra namn behöver du kontakta vår kundtjänst på telefon 0250-392 00 eller e-post info@vasaloppet.se.

Mina sidor >

Onlineanmälan stänger

Söndagen den 22 augusti 2021 kl. 12.00 stängs onlineanmälan på Mina sidor.

Betalning

Vi tar endast emot individuella anmälningar. Betalning kan ske med kort, Swish, faktura (kräver svenskt personnummer) eller delbetalning. Anmälan är bindande och gäller först när vi har tagit emot anmälningsavgiften.

Kvitto och startbevis

Du får en bekräftelse på din anmälan skickad till den e-postadress du uppgivit på Mina sidor. Vasaloppsföreningen Sälen-Mora är en ideell förening, därav sker ingen momsbeskattning på anmälningsavgiften. Startbevis skickas till din e-postadress från och med tisdagen den 22 juni.

Startbevis och även ett kvitto på din anmälan går att ladda ner från Mina sidor. Logga in, välj Mina lopp och klicka på plustecknet till höger om loppet. Under Hämta filer finns tillgängliga filer för nedladdning.


Anmälningsvillkor

Din anmälan och ditt deltagande
 • Din anmälan är bindande. Ångerrätten gäller inte vid köp av idrottsevenemang. Anmälningsavgift återbetalas inte.
 • Du kan inte flytta fram din anmälan till kommande år.
 • Det är inte tillåtet att deltaga i våra lopp i någon annans namn.
 • Allt deltagande i våra lopp sker på egen risk.
 • Du har inte möjlighet att sälja din startplats.
 • Force majeure: Vid inställt lopp som beror på förhållanden utanför vår kontroll, såsom brand, översvämning, naturkatastrof, arbetskonflikt, krig, terroristattentat, jordbävning, myndighetsbeslut, smittspridning av virus eller andra sjukdomar, eller andra liknande händelser, återbetalas inte anmälningsavgiften.
 • Vi förbehåller oss rätten att göra justeringar i loppens och kringaktiviteternas innehåll och utformning.
Personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR för att kunna administrera din anmälan, hantera ditt resultat och tillhandahålla Mina sidorvasaloppet.se.

Dina personuppgifter så som namn, hemort, resultat, fotografier och tv-inspelningar i vilka du förekommer, kommer att publiceras på internet och i tidningar.

Personuppgifterna kommer att behandlas genom riktade utskick från Vasaloppet till dig som deltagare. Personuppgifterna kommer även att lämnas ut till Vasaloppets samarbetspartner för att dessa ska kunna göra utskick med reklam och information. Antalet tillåtna utskick är begränsat.

Ditt namn och startnummer kan också komma att användas i andra publika sammanhang.

Du har rätt att begära att ditt namn inte publiceras i start- och resultatlistor på internet, eller används i andra publika sammanhang. Du kan också meddela oss om du inte önskar reklamerbjudanden eller vill ta del av övrig kommunikation från Vasaloppet och våra partner.

Du har rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter och att återkalla lämnade samtycken.

Vid frågor om personuppgifter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 0250-392 00 eller e-post info@vasaloppet.se.

Läs mer om dina rättigheter och vår hantering av dina personuppgifter >

Vänligen notera att vi har rätt att ensidigt ändra dessa villkor.


Försäkringar

Allt deltagande i våra lopp sker på egen risk och du ansvarar själv för eventuella försäkringar.

Olycksfall

Har du tecknat försäkringen Folksam Motionsloppsförsäkring Bas, eller Folksam Motionsloppsförsäkring Stor, gäller den även nu för digitala lopp som Hemmavasan. Avbeställningsdelen i denna försäkring gäller inte för digitala lopp.

Läs mer om Folksam Motionsloppsförsäkring Bas och Folksam Motionsloppsförsäkring Stor på Folksams webbplats.

folksam.se/forsakringar