Vasaloppets arrangemang lockar årligen närmare 100 000 deltagare till de olika distanserna längs den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Vi är glada att du vill vara en av dem!

Vasaloppet pausar anmälan till sommarveckan 2020

I och med smittspridningen av coronaviruset väljer Vasaloppet nu att pausa anmälan till sommarveckan 2020.

Senast den 28 april går vi ut med ytterligare information om våra sommararrangemang. Under den här perioden går det heller inte att göra förändringar i din befintliga anmälan till Cykelvasan, Ultravasan, Trailvasan, Vasakvartetten eller Vasastafetten.

Vi har samlat information och frågor och svar som rör coronaviruset och hur det kan komma att påverka våra arrangemang och dig som deltagare.

Läs mer >

Så här anmäler du dig

Logga in på Mina sidor för att anmäla dig. Fyll i anmälningsformuläret och fullfölj din anmälan genom betalning med kort, swish eller faktura. En bekräftelse skickas till din e-postadress direkt efter genomförd betalning.

Mina sidor >
Anmälningsvillkor >

Presentkort

Du kan köpa presentkort på en startplats i något av våra lopp. Välj mellan vinter och sommar – skid-, cykel- och löplopp. Det är inte möjligt att köpa presentkort till fullbokade lopp.

Läs mer om presentkort >

Ändringar på Mina sidor

 • Ändra anmälan
  Mina sidor kan du ändra vissa uppgifter i din anmälan. Välj lopp under Mina lopp och tryck på Redigera. Du kan ändra adress, klubbtillhörighet, e-postadress och telefonnummer, och teckna försäkringen Folksam Motionsloppsförsäkring Bas. Du kan även ändra förväntad åktid (gäller vissa lopp, och fram till vi sätter startgrupper i dessa lopp).
  Läs mer om Folksam Motionsloppsförsäkring Bas på sidan Försäkringar.
 • Kontaktuppgifter
  Du kan ändra dina kontaktuppgifter under Användarkonto > Min profil. Du kan ändra adress, telefonnummer och e-postadress. För att ändra namn behöver du kontakta vår kundtjänst på telefon 0250-392 00 eller e-post info@vasaloppet.se.
 • Sälja din startplats
  Läs mer på sidan Köpa och sälja startplats.

Torsdag den 20 augusti 2020 kl. 24.00 stängs möjligheten att göra ändringar på Mina sidor. Ändringar kan göras på plats vid våra tävlingsexpeditioner i Mora och Sälen från fredag den 21 augusti 2020 kl. 12.00.

Onlineanmälan stänger

Torsdag den 20 augusti 2020 kl. 24.00 stängs onlineanmälan på vasaloppet.se.

Direktanmälan

Direktanmälan, med något högre anmälningsavgift, kan göras på plats vid våra tävlingsexpeditioner i Mora och Sälen från fredag den 21 augusti 2020 kl. 12.00.

Öppettider >

Idfyed – your digital you

Idfyed är en identitetstjänst som gör det enkelt och säkert att identifiera människor och samtidigt skydda deras integritet. Ditt id är en app som du bär med dig i mobilen. Appen innehåller allt som gör dig unik och funkar överallt, både digitalt och fysiskt. Vasaloppet värnar om din integritet och använder därför Idfyed för att göra det enkelt och säkert att logga in på Mina sidor utan lösenord.

Mina sidor >
Läs mer om Idfyed

Betalning

Vi tar endast emot individuella anmälningar. Betalning kan ske med kort, Swish, faktura (kräver svenskt personnummer) eller delbetalning. Anmälan är bindande och gäller först när vi har tagit emot anmälningsavgiften.

Kvitto och startbevis

Du får en bekräftelse på din anmälan skickad till den e-postadress du uppgivit på Mina sidor. Vasaloppsföreningen Sälen-Mora är en ideell förening, därav sker ingen momsbeskattning på anmälningsavgiften. Ett startbevis skickas till din e-postadress några veckor före loppet.

Startbevis och även ett kvitto på din anmälan går att ladda ner från Mina sidor. Logga in, välj Mina lopp och klicka på plusset till höger om loppet. Under Hämta filer finns tillgängliga filer för nedladdning.