Racefox Vasaloppet är en svensk träningsinnovation som bygger på forskning från bland annat KTH och SICS Swedish ICT och som hjälper dig att nå nya mål i fäders spår.

Vill du veta hur mycket träning du behöver och vad som krävs för att genomföra Vasaloppet på en viss tid? För en snabb analys framtagen utifrån generella data kan du se vad som krävs direkt på sidan Träningsanalys.

Träningsanalys

Du som är anmäld till något av våra lopp under vinterveckan har, via Racefox, automatiskt tillgång till en personlig analys av dina tidigare genomförda lopp och den data som finns registrerad. Logga in på Mina sidor så får du veta mer.

Mina sidor >

För dig som vill gå ett steg längre erbjuder Racefox Vasaloppet också fördjupade analyser av tidigare Vasalopp och historisk data med jämförelse mellan olika år samt personligt träningsupplägg baserat på mål och förmåga. Du sätter upp ett mål och Racefox ger dig verktygen för att nå dit. Tjänsten består av en app och ett så kallat smartbelt med inbyggda rörelsesensorer. Systemet läser av bålens acceleration och därefter analyseras data i din mobil som kan avgöra vad du gör och hur du gör rörelsen. Läs mer och beställ tjänsten på Racefox webbplats.

racefox.se