2015-05-07 10:04

Anmäl dig till MTB-träffar i Göteborg och Stockholm inför CykelVasan

Nu kan du träffa oss, Merida samt Bicycling vid fyra MTB-fokuserade majkvällar i Stockholm (25 och 26 maj) och Göteborg (27 och 28 maj). Allt du behöver göra är att anmäla dig kostnadsfritt så lovar vi att ge dig inspiration som tar dig hela vägen till målet i Mora. OBS! Det är begränsat antal platser så föranmälan krävs.

Vad är det smartaste träningsupplägget för CykelVasan 2015? Hur blir man snabbare med hjälp av rätt kost? Och vilka är de bästa prylarna?

Tidningen Bicycling, Vasaloppet samt Vasaloppets officiella partners Merida och Best Western Scandinavia bjuder nu in dig till cykelträffar i Stockholm och Göteborg. Här kommer du bland annat få träffa några av landets mest tongivande MTB-profiler och ta del av prylar, tips och råd inför CykelVasan.

Ta med dig dina frågor och funderingar, låt dig bjudas på lite dryck och tilltugg, så börjar vi ansatsen mot årets stora mål!
– Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren så finns det alltid något nytt att lära sig inom cykel. Det här är ett fantastiskt tillfälle att inspireras av andra och ta lärdom från de bästa. Vi hoppas att bjuda alla på cykelkvällar med mersmak, säger Bicyclings redaktör Åsa Eriksson.

Läs mer om Merida och CykelVasan

Här hittar du mer information om program och anmälan till MTB-träffarna

Våra huvudsponsorer