2019-08-05 08:23

Cykelvasasprinten i Lindvallen - kvala in redan nu

Cykelvasasprinten är ett uppvisningslopp dagen före Cykelvasan 90 för särskilt inbjudna elitcyklister i Lindvallen, Sälen, där en publikvänlig, rolig och teknisk bana står klar i nedre delen av Lindvallens slalombackar intill Ski Lodge.

För andra året i rad genomförs det öppna kvalet för allmänheten via ett Stravasegment, där deltagaren skapar en användarprofil på strava.com och med appen kan köra kvalvarvet hur många gånger som helst.

PROGRAM FÖR CYKELVASASPRINTEN
– Öppet kval till Cykelvasasprinten, Cykelvasascenen i Lindvallen, pågår 5–8 augusti med avslutning torsdag 8 augusti kl 18.00–19.00. Med cykel och hjälm får vem som helst ställa upp. Ingen föranmälan krävs och det är ingen deltagaravgift. Du kör ett varv på sprintbanan och de fyra snabbaste damerna och herrarna går vidare till att utmana de inbjudna elitcyklisterna i Cykelvasasprinten på fredagen. Fina priser lottas ut bland alla som ställer upp.

– Cykelvasasprinten, Cykelvasascenen i Lindvallen, fredag 9 augusti kl. 15.00. Inbjudna elitcyklister gör upp om segern i Cykelvasasprinten 2019. Här får de chansen att ”känna på varandra” inför lördagens uppgörelser i Cykelvasan 90. Dam- och herrklassen består av cirka 12 respektive 18 cyklister. I båda klasserna tilldelas prispengar till segraren. Varje lopp körs två varv.

 

Våra huvudsponsorer