2020-08-07 13:32

Ladda ner appen Hemmavasan i dag

Nu är den här, appen för Hemmavasan 15–22 augusti! Ladda ner den kostnadsfritt i dag på App Store eller Google Play och logga in med dina uppgifter som kommer via mejl i startbeviset. Nu kan du registrera ditt lopp i Hemmavasan när det är dags, få kolla nyheter och fina erbjudanden från våra partner och följa andra deltagare på deras hemmaplan.

Snart är det dags för den historiska premiären av Hemmavasan. Upplägget bygger på att du laddar ner gratisappen Hemmavasan och genomför ditt lopp oavsett var i världen du befinner dig. På favoritstigarna i skogen, på gatorna hemma i stan, längs småvägarna vid stranden eller i det lokala motionsspåret. Via appen tar du dig från starten, genom de klassiska kontrollerna, ner till målportalen i Mora i den digitala Vasaloppsarenan.

Anhöriga och intresserade kan också följa dig direkt via appen och se var du befinner dig och hur långt du kommit i ditt lopp. Appen finns tillgänglig för Android-telefoner i Google Play och i App Store för Apple och laddas ner gratis på respektive sidor.

HÄMTA APPEN I GOOGLE PLAY
HÄMTA APPEN I APP STORE

All information om hur du registrerar dig, hur du använder appen, följer deltagare med mera hittar du här:

Appen Hemmavasan

Hemmavasan pågår 15–22 augusti. Du kan välja mellan åtta olika lopp till en kostnad av 275 kronor per lopp. Det går bra att anmäla sig ända fram till lördag den 22 augusti 09.00. Välkommen!

Anmäl dig till Hemmavasan här 

Hemmavasan 15–22 augusti 2020 
Hemmavasan Cykel 90 (cykla 94 km)
Hemmavasan Cykel 45 (cykla 45 km)
Hemmavasan Cykel 30 (cykla 32 km)
Hemmavasan Cykel 10 (cykla 10 km)
Hemmavasan Ultra 90 (gå, lunka, spring 90 km)
Hemmavasan Ultra 45 (gå, lunka, spring 45 km)
Hemmavasan Trail 30 (gå, lunka, spring 30 km)
Hemmavasan Trail 10 (gå, lunka, spring 10 km)

Våra huvudsponsorer