2020-05-02 09:58

Vasaloppet och Ormsalva förlänger samarbetet till 2023

Vasaloppet har glädjen att meddela att man förlängt sitt sponsoravtal med Ormsalva med tre år, 2021–2023. Ormsalva grundades i Mora 1979 och har sedan dess blivit ett av Skandinaviens mest använda och älskade liniment. All produktutveckling och tillverkning sker fortfarande i egen fabrik i Dalarna. Vasaloppet och Ormsalva har samarbetat sedan 2015 och Ormsalva erbjuder alla deltagare massage efter målgång, ett peppstop med massage i Hökberg och har under alla år haft en stor monter i Vasaloppsmässan. Ormsalva är, tillsammans med tre andra företag, även värd för vinterns Öppet spår.

– Vi på Ormsalva är väldig glada över att fortsatt vara en del av Vasaloppet. Det ligger några spännande år framför oss, med flertalet nyheter och ett 100-årsfirande av Vasaloppet, något vi vill vara med och försöka förgylla. Ormsalva har under de gångna åren byggt upp en god relation till Vasaloppet och dess deltagare, vilket i mångt och mycket kan kopplas till våra liknande och gemensamma värdegrunder. Den relationen vill vi fortsätta vårda och utveckla för att hjälpa deltagare hela vägen till målet i Mora, säger Christofer Stevenson, projektledare hos Ormsalva.

Ormsalva erbjuder Sveriges mest kompletta sortiment av liniment för alla typer av behov. Kunderna är allt från elitidrottare som vill prestera på topp till äldre människor som vill leva ett aktivt liv utan att besväras av stela ömmande muskler. Massage med Ormsalva har positiva effekter vid ledstukning, överansträngda muskler, sträckning och belastningsskador samt nack- och skuldervärk.

Ingen har väl heller undgått att se de rosa klädda deltagarna som tävlar för Team Ormsalva? Men vem som helst kan bli medlem i Team Ormsalva Athletic Club, som främjar friskvård och hälsa för medlemmarna. Verksamheten riktar sig till utövare på alla nivåer – allt från nybörjare till elit. Teamet ägnar sig i första hand åt uthållighets- och motionsidrotter som cykling, löpning, längdskidåkning och triathlon. Motionärsverksamheten utgår från Stockholm och Falun, men medlemmarna kommer från hela Sverige. Team Ormsalva Athletic Club är med i Svenska skidförbundet, Svenska triathlonförbundet, Svenska cykelförbundet och Svenska friidrottsförbundet.

– Vi är oerhört glada över att Ormsalva i tre nya år fortsatt vill vara en del av vår partnersfamilj. Ormsalva bidrar till en förstärkt deltagarupplevelse med sina fantastiska produkter för våra deltagare, både inför och under våra arrangemang men också genom sina aktiveringar med massageservice på plats i Vasaloppsarenan, säger Vasaloppets sponsor- och rättighetschef Lena Hermansson.

Ormsalvas hemsida >

Läs mer om Vasaloppets sponsorer >

Vasaloppets sommarvecka 2020 (Anmälan pausad)
Fre 14 aug: Cykelvasan Öppet Spår. 94 km. Start Sälen
Fre 14 aug: Cykelvasasprinten. 1 km. Lindvallen. Start Sälen
Lör 15 aug: Cykelvasan 90. 94 km. Start Sälen
Sön 16 aug: Cykelvasan 30. 32 km. Start Oxberg
Sön 16 aug: Ungdomscykelvasan. 32 km. Start Oxberg
Sön 16 aug: Cykelvasan 45. 45 km. Start Oxberg
Lör 22 aug: Trailvasan 30. 30 km. Start Oxberg
Lör 22 aug: Ultravasan 45. 45 km. Start Oxberg
Lör 22 aug: Ultravasan 90. 90 km. Start Sälen
Lör 22 aug: Vasastafetten. 4,5–15 km. 90 km löparstafett för tiomannalag. Start Sälen
Lör 22 aug: Vasakvartetten. 19,1–24,2 km. 90 km löparstafett för fyramannalag. Start Sälen

Vasaloppets vintervecka 2021 (Anmälan öppen)
Fre 26 feb: Vasaloppet 30. 30 km. Start Oxberg
Lör 27 feb: Tjejvasan. 30 km. Start Oxberg
Sön 28 feb: Ungdomsvasan. 9/19 km Start Eldris/Hökberg
Sön 28 feb: Öppet Spår söndag. 90 km. Start Sälen
Mån 1 mar: Öppet Spår måndag. 90 km. Start Sälen
Tis 2 mar: Vasaloppet 45. 45 km. Start Oxberg
Fre 5 mar: Stafettvasan. 9–24 km. 90 km stafett för femmannalag. Start Sälen
Fre 5 mar: Nattvasan 90. 90 km. Parlopp i fri stil. Start Sälen
Fre 5 mar: Nattvasan 45. 45 km. Parlopp i fri stil. Start Oxberg
Lör 6 mar: Blåbärsloppet. 9 km. Start Eldris
Sön 7 mar: Vasaloppet. 90 km. Start Sälen

GILLA VASALOPPETOFFICIAL PÅ FACEBOOK OCH FÖLJ VASALOPPET PÅ INSTAGRAM.

 

 

Våra huvudsponsorer