Key Account Sponsring till Vasaloppets sponsoravdelning

Vill du vara en del i sponsorteamet för ett av världens största idrottsevenemang? Vasaloppet söker nu en driven och erfaren person som kan bidra till att Vasaloppet fortsätter att växa.

Som Key Account Sponsring på Vasaloppet kommer du i ditt uppdrag att ha ett helhetsansvar för ett antal av våra sponsorsamarbeten. Du vårdar och utvecklar befintliga sponsorrelationer och säkerställer att samarbeten fungerar, både för sponsorer, vår organisation och för våra arrangemang samt att vi levererar enligt uppgjorda avtal.

Tillsammans med dina kollegor i sponsorgruppen upprättar du nya sponsoravtal och omförhandlar befintliga. I din roll ingår att proaktivt jobba med införsäljning mot nya potentiella samarbeten.

Viktigt i rollen är också det interna samarbetet med övriga delar i organisationen och förståelsen för att verka i en ideell organisation som Vasaloppet är.

Sponsoravdelningen består av fyra engagerade och kompetenta medarbetare som jobbar med sponsorfrågor. Som Key Account Sponsring rapporterar du till Vasaloppets sponsorchef. Placeringsort för tjänsten är Vasaloppets Hus i Mora.

Din profil
Vi söker dig som är en mogen och ödmjuk person som brinner för försäljning och relationer. Rollen kräver en driven och engagerad person med förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du som söker har en akademisk utbildning eller motsvarande, gärna inom företagsekonomi/marknadsföring/försäljning med minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har med dig erfarenhet av förhandling samt vana av att teckna affärsavtal. Meriterande är erfarenhet av projektledning.

Som person ser vi att du är en lagspelare som är social, lyssnande och prestigelös. Du gillar utmaningar och utveckling, är flexibel, lösningsorienterad och kreativ. Då arbetet innebär många olika kontaktytor är det viktigt att du är en van relationsbyggare samtidigt som du med tydlighet kan ställa krav. Ditt prestigelösa förhållningssätt gör att du tar dig an både små och stora arbetsuppgifter med entusiasm.

Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vasaloppet erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med ett av världens äldsta och starkaste varumärken. Vi månar om vår personal och erbjuder ett positivt arbetsklimat i ett härligt gäng. Hos oss är idrott, motion och hälsa viktigt.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.

Välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se senast den 18 augusti 2019.

Läs mer och ansök