Tävlingen är avslutad och vinnare blev Jakob, @jakobrenvaktar, som vinner en träningsresa till Bad Gastein med @stsalpresor, och Sofia, @sofiasens, som vinner träning med egen PT hos @fitness24seven. Stort grattis till er båda och stort tack till alla er som skickat in härliga, inspirerande och uppfinningsrika förslag på vardagsträning. Om ni lever som ni lär så är ni vinnare allihop! Kör hårt och fortsätt #vasaloppsträna!


 

Träna där du är. Kom igång med din vardagsträning och inspirera andra att göra det där lilla extra i vardagen. Ta trapporna med stora steg i stället för att åka hissen, gör knäböj i kön till kaffemaskinen eller tåhäv när du väntar på bussen. Var kreativ i din vardagsträning och ha kul när du gör det. Och bjud på dig själv!

Vi vill se och inspireras av din vardagsträning. Helt enkelt.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att filma det du gör och lägga upp filmen på Instagram under hashtagen #vasaloppsträna. Tävlingen pågår från den 22 september till den 7 oktober, men vinsterna för dina insatser i vardagen kan räcka en livstid.

Bästa tipsen på vasaloppsträning i vardagen kan vinna en fantastisk träningsresa med STS Alpresor till Bad Gastein eller en helt egen personlig tränare från Fitness24Seven.

För att tävla:
 1. Spela in en film med ditt bästa träningstips i vardagen.
 2. Lägg upp filmen på Instagram. Se till att ditt konto är publikt.
 3. Tagga inlägget med #vasaloppsträna.

Alla filmer kommer att kunna ses under hashtagen #vasaloppsträna på Instagram.

Tävlingsregler:
 • Tävla med ditt bästa träningstips i vardagen. Publicera en film under hashtagen #vasaloppsträna på Instagram och du har chans att vinna nedan nämnda priser.
 • Genom att du laddat upp ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Vasaloppet. Detta innebär bland annat att Vasaloppet får överlåta bidraget till annan samt använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt, dock endast inom Vasaloppets normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 • Vasaloppet förbehåller sig rätten att plocka bort och blockera filmer som har ett opassande eller stötande innehåll. Du får bara ladda upp filmer som du själv har skapat och du måste ha samtycke från eventuella personer som finns med i filmen.
 • De personupplysningar som lämnas i samband med tävlingen kommer behandlas enligt GDPR och får endast användas av Vasaloppet i samband med tävlingen. Efter avslutad tävling raderas uppgifterna. Du måste ha fyllt 18 år för att få delta i tävlingen.
 • Tävlingsjuryn utgörs av Vasaloppets marknadsavdelning, Clear Channel och Fitness24Seven. Juryns beslut kan inte överklagas.
 • Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 • Anställda hos Vasaloppet samt make eller maka och barn till sådan anställd får inte delta i tävlingen.
 • Tävlingen pågår från den 22 september till den 7 oktober 2018. Vinnaren meddelas via sociala medier den 10 oktober.
Vinster:

1:a pris: Skidresa med STS Alpresor till Bad Gastein, värde 12.495 kronor

 • Träna längdskidåkning med Vasaloppsvinnare i storlagen miljö under en längdvecka i Alperna.
 • Gäller vecka 2 eller 3 2019.
 • Priset avser en person och eventuell medföljande resenär erbjuds 50 procent rabatt på sin resa.
 • Vinnaren kommer att bli kontaktad av STS Alpresor för information och bokning.

Läs mer om längdveckan

2:a pris: PT START Fitness24Seven, värde 3.174 kronor

 • 7 x 60 minuter med PT, personlig tränare, på Fitness24Seven.
 • Gäller på samtliga Fitness24Sevens anläggningar i Sverige som har PT, se Fitness24Sevens webbplats.
 • Vinnaren kommer att bli kontaktad av Fitness24Seven för detaljerad information om hur den kommer igång att träna med sin PT.

Fitness24Sevens webbplats