Vasaloppets arrangemang lockar årligen närmare 100 000 deltagare till de olika distanserna längs den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Vi är glada att du vill vara en av dem!

Öppet Spår söndag, söndagen den 25 februari 2024 är fulltecknat.

Fullt lopp

Står du utan startplats till ett lopp som är fulltecknat? Det finns alltid möjlighet att köpa en startplats av någon annan. På sidan Köp och sälj startplats hittar du all information du behöver.

Köp och sälj startplats >

Använd friskvårdsbidraget!

Du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, kan använda det till anmälningsavgiften i motionslopp. Vanligtvis betalar du anmälningsavgiften själv, och får friskvårdsbidraget när du har redovisat din kostnad. Fråga din arbetsgivare vad som gäller i ditt fall. Mer information om reglerna finns på Skatteverkets webbplats.

skatteverket.se

Presentkort

Köp ett presentkort på en startplats till ett lopp! Du kan välja mellan våra skidlopp, cykellopp och löplopp – långa som korta.

Läs mer om presentkort >

Påverka din startposition

Din startposition och starttid baseras på den förväntade åktiden som du fyller i vid anmälan. Du kan ändra dessa uppgifter i mån av plats på Mina sidor fram till några dagar före loppet.

Ändringar på Mina sidor

  • Ändra anmälan
    Mina sidor kan du ändra din anmälan
  • Kontaktuppgifter
    Du kan ändra dina kontakt- och personuppgifter under Min profil.

Onsdagen den 21 februari 2024 kl. 24.00 stänger möjligheten att göra ändringar på Mina sidor. Ändringar kan göras på plats vid tävlingsexpeditionerna i Mora och Sälen från torsdagen den 22 februari 2024. Ändringar kan även göras vid tävlingsexpeditionen på startplatsen på loppdagen.