Skidinlämning och ombyteskläder

När du gått i mål kan du lämna skidorna i skidinlämningen i målområdet.

I anslutning till målområdet finns ditt bagage, sorterat efter startnummer. Huvudalternativet efter avklarat lopp är att byta om till torra och varma kläder. Det finns enklare omklädningsytor med trallgolv och bänkar utomhus, i direkt anslutning till bagageutlämningen.

För att minska trängseln, uppmanar vi så många som möjligt att byta om utomhus, men det finns begränsad möjlighet att duscha i Tennishallen. Dit är det cirka en kilometer gångväg från bagageutlämningen. Det går inga bussar till Tennishallen. Följ skyltningen på plats.

Översiktskarta – Mora (pdf)

 

Översiktskarta – Målområdet Mora (pdf)

Resultat

Lagets resultat presenteras live på vasaloppet.se under loppets gång, vilket alla har möjlighet att följa. Efter loppet går det också att se lagets fullständiga resultat med samtliga mellantider.

Resultat >

Följ deltagare >

Medalj och diplom


Samtliga i laget tilldelas en deltagarmedalj direkt efter målgång. Som bevis för lagets prestation får ni ett kostnadsfritt diplom med sträcktider som hämtas ut vid mässområdet direkt efter målgång. Här finns även möjlighet att köpa en ram. Lagmedlemmarnas namn finns angivna på diplomet, se därför till att rätt deltagare åker rätt sträcka.
Diplom och ram kan också beställas i efterhand via Mina sidor. Efterbeställning sker mot en avgift för administration och porto.

Mina sidor >

Gravering av medalj

Om du vill kan du låta gravera din medalj med årtal, namn och åktid. Gravyr på en medalj kostar 100 kr. Gravyr på fem medaljer kostar 300 kr.

Öppettider >

Upphittat och borttappat

Tappade du bort något under loppet, eller fick låna reservmaterial när något gick sönder? På sidan Upphittat och borttappat kan du läsa om hur du går tillväga för att se om något finns upphittat, eller hur något ska lämnas tillbaka.

Upphittat och borttappat >