Hämta ut nummerlapp och chip

Alla våra deltagare ska bära nummerlapp och chip. Dem hämtar du ut vid tävlingsexpeditionen på startplatsen i Sälen eller på Kyrkogatan (gågatan) i Mora. Nummerlapp och chip som inte är uthämtade dagen före loppet finns i tävlingsexpeditionen på startplatsen. Tävlingsexpeditionernas öppettider hittar du på sidan Öppettider.

Öppettider >

Ta dig till start

Start Eldris
Deltagare och ledare eller föräldrar kan endast ta sig till startplatsen i Eldris med buss, som går från Mora, Prostgatan kl. 08.00–09.30. Det finns ingen parkering för privata bilar i Eldris. Returresa med buss går löpande från kl. 09.45 vartefter bussarna fylls, med sista avgång kl. 11.00.

Start Hökberg
Deltagare och ledare eller föräldrar kan ta sig till starten med bil. Det går även buss till startplatsen i Hökberg från Mora, Prostgatan kl. 09.00. Returresa för publik avgår från Hökberg kl. 11.00.

Resorna är gratis och behöver inte bokas. Då vår busskapacitet och parkeringsyta är begränsad ser vi helst att maximalt en ledare eller förälder följer med varje deltagare. Vi rekommenderar att du är ute i mycket god tid.

Skidor och stavar ska packas i skidfodral.

Vallahjälp
Vid starten i Eldris och Hökberg  finns möjlighet till gratis hjälp med fästvallning. Från kl. 08.30 vid båda starterna på startmorgonen. Kom i god tid!