Vasaloppets arrangemang lockar årligen närmare 100 000 deltagare till de olika distanserna längs den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Vi är glada att du vill vara en av dem!

Det 100:e Vasaloppet söndagen den 3 mars 2024 är fulltecknat.

Fullt lopp

Står du utan startplats till ett lopp som är fulltecknat? Det finns alltid möjlighet att köpa en startplats av någon annan. På sidan Köp och sälj startplats hittar du all information du behöver.

Köp och sälj startplats >

Använd friskvårdsbidraget!

Du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, kan använda det till anmälningsavgiften i motionslopp. Vanligtvis betalar du anmälningsavgiften själv, och får friskvårdsbidraget när du har redovisat din kostnad. Fråga din arbetsgivare vad som gäller i ditt fall. Mer information om reglerna finns på Skatteverkets webbplats.

skatteverket.se

Presentkort

Köp ett presentkort i julklapp! Du kan välja mellan våra skid-, cykel- och löplopp – långa som korta. Om du gör ditt köp senast fredagen den 15 december 2023 får du ett presentkort med posten i god tid innan julafton.

Läs mer om presentkort >

Påverka din startposition

I Vasaloppet kan du själv påverka i vilket led du får starta genom att åka ett så kallat seedningslopp. Genom att bevisa din form i ett annat lopp flyttas du till lämpligt startled. På sidan Seedning kan du läsa om hur vår seedning fungerar.

Seedning >

Ändringar på Mina sidor

  • Ändra anmälan
    Mina sidor kan du ändra din anmälan
  • Kontaktuppgifter
    Du kan ändra dina kontakt- och personuppgifter under Min profil.

Onsdagen den 28 februari 2024 kl. 24.00 stängs möjligheten att göra ändringar på Mina sidor. Ändringar kan göras på plats vid tävlingsexpeditionerna i Mora och Sälen från torsdagen den 29 februari 2024.