Det är dags för Vasaloppets vintervecka 2020 som inleds med Vasaloppet 30 fredagen den 21 februari och avslutas med det 96:e Vasaloppet söndagen den 1 mars. Bland de övriga loppen hittar vi bland annat världens största skidlopp bara för kvinnor – Tjejvasan, världens största skidstafett – Stafettvasan, och våra nattskidlopp – Nattvasan 90 och Nattvasan 45. Välkommen!

Ackreditering

Ackreditering är obligatorisk för all media som bevakar arrangemanget. Registrera din närvaro i god tid på sidan Ackreditering.

Ackreditering >

Vasaloppets Faktaguide 2020

I vår populära faktaguide hittar du allt om Vasaloppet, både från nutid och dåtid. Fysiska exemplar finns att hämta i Vasaloppets presscenter i samband med arrangemanget, men även i år erbjuder vi en digital version som nu finns tillgänglig för nedladdning.

vasaloppet.se/faktaguide >

Pressmeddelanden och bilder

vinter_media_press_malomrade_1350x690Pressmeddelanden och bilder från Vasaloppet publiceras löpande i vårt öppna pressrum. Där finns ett bildarkiv med fria rättigheter för redaktionell miljö. Ange alltid ”Foto: Vasaloppet”. För kommersiell användning hänvisar vi till respektive fotograf. Vill du få vårt pressmaterial direkt till din e-post? Skicka ett mejl till Vasaloppets presskontakt och ange vilket media du representerar.

Statistik, startlistor och resultat

På sidan Resultatservice för media finns möjlighet att göra egna utdrag från resultat- och startlistor. Sidan är lösenordsskyddad och för åtkomst ber vi dig kontakta Vasaloppets presskontakt. Söker du särskild statistik ber vi dig skicka din förfrågan till Vasaloppets presskontakt.

Resultatservice för media – lösenord krävs

Presskontakt

Camilla Sandy, pressansvarig
Telefon: 070-384 95 00
E-post: camilla.sandy@vasaloppet.se