Vasaloppets sommarvecka 2019 inleds med Cykelvasan Öppet Spår och Cykelvasansprinten fredag den 9 augusti. Lördag den 10 augusti är det dags för Cykelvasan 90 och söndagen avslutar cykelhelgen med Cykelvasan 30, Ungdomscykelvasan och Cykelvasan 45. Lördagen den 17 augusti är det löparfest i Vasaloppsarenan med Ultravasan 90, Ultravasan 45, Vasastafetten och Vasakvartetten.

Vasaloppets Faktaguide 2019

I vår populära faktaguide hittar du allt om Vasaloppet, både från nutid och dåtid. Fysiska exemplar finns att hämta i Vasaloppets presscenter i samband med arrangemanget, men även i år erbjuder vi en digital version som finns tillgänglig redan nu.

vasaloppet.se/faktaguide

Statistik, startlistor och resultat

På sidan Resultatservice för media finns möjlighet att göra egna utdrag från resultat- och startlistor. Sidan är lösenordsskyddad och för åtkomst ber vi dig kontakta Vasaloppets presskontakt. Söker du särskild statistik ber vi dig skicka din förfrågan till Vasaloppets presskontakt.

Vasaloppets pressrum – Mynewsdesk
Resultatservice för media – lösenord krävs

Pressmeddelanden och bilder

vinter_media_press_malomrade_1350x690Pressmeddelanden och bilder från Vasaloppet publiceras löpande i vårt öppna pressrum. Där finns ett bildarkiv med fria rättigheter för redaktionell miljö. Ange alltid ”Foto: Vasaloppet”. För kommersiell användning hänvisar vi till respektive fotograf. Vill du få vårt pressmaterial direkt till din e-post? Skicka ett mejl till Vasaloppets presskontakt och ange vilket media du representerar.

Presskontakt

Camilla Sandy, pressansvarig
Telefon: 070-384 95 00
E-post: camilla.sandy@vasaloppet.se