För att värna om miljön och undvika köer rekommenderar vi alla deltagare att ta bussen till startplatsen. Du köper din biljett till Vasaloppets officiella busstransporter via länkarna nedan. Där hittar du samtliga avgångstider. Vasaloppet erbjuder alla deltagare att köpa bussbiljett till sitt lopp. Tar du bussen så kan du vara säker på att komma i tid till start.

Information för Vasaloppets sommarvecka 2018 kommer att uppdateras i mitten av maj månad 2018.

Försäljningsställen

Försäljningen av bussbiljetter för sommarens lopp öppnar under vecka 20 (mitten av maj) på vasaloppet.se. Under arrangemangsveckorna säljs biljetter även i Vasaloppets Hus, vid inpasseringen till bussarna i Mora, och i tävlingsexpeditionerna i Sälen och Mora.

Förköp rekommenderas

Om du köper din biljett på plats vid bussen kan vi inte garantera en plats, därför råder vi dig att köpa i förväg via vasaloppet.se eller på plats i tävlingsexpeditionerna i Mora eller Sälen. Biljetterna finns i begränsat antal.

Det tar ungefär 45 minuter mellan Mora och Oxberg, och 2 timmar mellan Mora och Sälen. Bussarna avgår vartefter de fylls upp. Notera att det finns två olika typer av avgångar, fasta klockslag och löpande mellan två klockslag.

Serviceavgift på 15 kr tillkommer per beställning. Köpt biljett återlöses inte. Bussbiljetten är inte personlig men däremot knuten till den tid du bokat. För trygg handel av biljetter i andra hand hänvisar vi till Tickster Resale. Tickster avråder köp eller försäljning av biljetter i andrahand. För närvarande tillhandahåller Vasaloppet inga åskådarbussar.

resale.tickster.com