2017-05-17 13:33

Ansök som volontär till Vasaloppets sommarvecka

Är du en engagerad och serviceinriktad person? Som gillar nya erfarenheter och att uppleva saker på plats? Ta chansen att jobba som volontär under Vasaloppets sommarvecka 2017!

Funktionärerna är Vasaloppets absolut viktigaste resurs samtidigt som bidrag som går tillbaka till föreningslivet är centralt för regionen.
 Våra funktionärer är kända för sin entusiasm och sitt engagemang och har en stor del i den berömda Vasaloppsatmosfären som speglar både vinterveckan och sommarveckan, säger Jenny Eriksson, ansvarig för funktionärerna på Vasaloppet.

I år görs ett försök att utöka funktionärsverksamheten. Efter förfrågningar på vasloppet.se och i sociala medier tog ett 30-tal volontärer chansen att komma till Mora och Sälen under Vasaloppets vintervecka. Och nu är det alltså dags att uppmana dem som vill testa på volontärsarbete under sommarveckan att skicka in sin ansökan.
– Vinterns utvärdering visar att de volontärer som var här hade en riktigt bra upplevelse. Många vittnar om givande möten med deltagare och andra funktionärer, många skratt och roliga kringaktiviteter och nu ser vi fram emot att ta emot volontärer även under sommarveckan, säger Jenny Eriksson.

Under sommarveckan 2017, som inleds fredag den 11 augusti med Cykelvasan 30, Cykelvasan 45, Ungdomscykelvasan och Cykelvasan Öppet spår, fortsätter lördag den 12 augusti med Cykelvasan 90 och avslutas lördag den 19 augusti med Vasastafetten, Vasakvartetten, Ultravasan 45 och Ultravasan 90, söker Vasaloppet nu ett 20-tal volontärer. Är du sugen på att vara en av dem? Varmt välkommen med din ansökan, som vi vill ha senast den 9 juni 2017!

Ansök som volontär till Vasaloppets sommarvecka 2017 här

Volontärsarbetet under sommarveckan 2017 innefattar olika arbetspass fredag–lördag 11–12 augusti samt lördag den 19 augusti

 

Våra huvudsponsorer