Vasaloppets test- och hälsopartners hjälper till att förverkliga drömmen, att klara utmaningen och göra deltagandet till ett positivt äventyr. Framför allt bidrar de till att göra motion och träning både roligare och riktigare. Vasaloppets test- och hälsopartners möter individuella behov på ett sådant sätt att deras kunder får bättre kondition, blir starkare och kommer bättre förberedda till Vasaloppet. Vasaloppets test- och hälsopartners bidrar med tester, träningsprogram och teknikträning för privatpersoner och företag.

Aktivitus Testklinik & Coaching

Med över 10 års erfarenhet är Aktivitus Sveriges ledande aktör inom individuellt anpassade konditionstester och träningsprogram.

partner_aktivitus_test_lopningÄr du cyklist, längdskidåkare, löpare, triathlet eller utövare av någon annan konditionsidrott? I så fall kan Aktivitus hjälpa dig, oavsett nivå, att effektivisera din träning för att nå dina mål. Aktivitus leds av och engagerar personer som är eller varit ledande idrottsutövare inom bland annat längdåkning, cykel, löpning, triathlon och multisport. Detta innebär också att vi ställer mycket höga krav på de tjänster vi levererar till kund. Vi vet vad som fungerar!

Vi effektiviserar din träning genom erfarenhet, vetenskapliga metoder, personligt bemötande, individuell anpassning, fysiologiska tester och analyser.

  • Vi arbetar alltid med ett vetenskapligt och 100 % individanpassat synsätt.
  • Du väljer själv – fysiologiska tester, träningsupplägg, teknikutveckling och/eller personlig coaching.
  • Som kund får du alltid möjlighet till en helhetslösning där vi tar hänsyn till alla bitar när vi hjälper dig att nå dina mål.

Aktivitus testkliniker finns i dagsläget i Göteborg och i Stockholm.
Välkommen att kontakta oss på Aktivitus. Din kondition är vår styrka!

www.aktivitus.se

Thorax

Kuri Sweden AB vill ge deltagarna och kunderna en upplevelse kopplat till en långsiktig, framåtskridande effekt på hälsan och träningen. VD Mikael Kulanko och övriga Kuri-tränare och -inspiratörer hjälper till att förverkliga drömmar, att klara utmaningar och göra träningen till ett positivt äventyr. Mikael håller också inspirations föreläsningar inom hälsa och måluppfyllelse. Mikael Kulanko har en lång, dokumenterad och gedigen erfarenhet efter 82 målgångar i Mora (alla loppen 5 år i rad), Nordensköldsloppet 22 mil, Ironman och fem svenska klassiker med mera.

Kuri Sweden AB:s anläggning strax söder om Halmstad bjuder in till gruppträning och företagspass i stakteknik på Thoraxmaskiner. Kuri erbjuder också rullskidträning, löpskola och mtb-träning i grupp. Vi möter individuella behov på ett sådant sätt att kunderna får bättre kondition, blir starkare och kommer bättre förberedda till sina olika lopp och individuella mål. Kundernas hälsa ska beröras och utvecklas både fysiskt, psykiskt och socialt.

www.kuri.se