Amtech

sida_sponsor_classicclub_amtech_178x126Amtech har sedan starten 1993 utvecklats till ett företag med två huvudområden där den ena avdelningen jobbar med ljud, ljus och bild och den andra avdelningen med datorer och nätverk. Ljud, ljus och bildavdelningen jobbar med många olika typer av produktioner, konserter, klubbevent, mässor, konferenser, teater och framträdanden. Utrustningen vi använder äger vi själva, fraktar i egna fordon och förvarar på vårt lager. Våran ljud-, ljus- och bildkapacitet är heltäckande för alla områden och teknikbehov. En populär produkt är våra LED-skärmar som finns både till försäljning och uthyrning med full support och installation. Sortimentet är brett med många modeller och storlekar både för inom och utomhusbruk. Vår dataavdelning hjälper dagligen små och stora företag att drifta sin IT miljö och vi tar även på oss ett helhetsansvar för allt som ingår i kundernas IT miljö. Vi är certifierade inom nätverk (trådlösa och fasta) och har utrustningen och kompetensen för att bygga samt säkerställa stabila och driftsäkra nätverk.

amtech.se


Assemblin El AB

sida_sponsor_classicclub_assemblin_el_ab_178x126

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är mer än 7 miljarder kronor och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.

assemblin.com


Assre Assistans i Dalarna AB

Assre Assistans erbjuder personlig assistans för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Med över 20 års erfarenhet och med kunder i stora delar av Dalarna skapar vi, genom vårt arbete, goda förutsättningar för människor med funktionshinder att leva ett självständigt liv. För oss handlar det om att erbjuda en personlig assistans grundad på respekt, kompetens och helhetssyn.

assre.se


Blomsterkullan

Bilkompaniet

sida_sponsor_classicclub_bilkompaniet_178x126


BrandFactory


BrandFactory Falun AB är en del av BrandFactory Group, Sveriges ledande varumärkespartner. Vi skapar värde för ditt företag med anpassade helhetslösningar inom produktion och distribution av grafiskt producerat material och marknadsmaterial.

brandfactory.se


Daladatorer AB

sida_sponsor_classicclub_daladatorer_178x126

Daladatorer startade redan 1981 och vi är idag norra Dalarnas största IT-företag med 17 anställda. Vi har under åren skaffat oss en gedigen kunskapsbank och vi kan hjälpa er med installation, utveckling och drift av er IT-miljö, skapa och underhålla er webb, införa och anpassa ert affärssystem samt leverera bredband om ni är anslutna via fiber till stadsnäten i Dalarna. Givetvis kan ni köpa era datorer, nätverk och övrig kringutrustning av oss. Närheten till våra kunder och personlig service är viktiga framgångsfaktorer för oss. Vi är mycket stolta över att det är vi som levererar och driftar IT-lösningen till Vasaloppets eventveckor.

daladatorer.se


DalaFrakt och Logistik AB

sida_sponsor_classicclub_dalafrakt_178x126

DalaFrakt består av ca 110 åkerier och är ett transport- och logistikföretag inom anläggning och miljö, samt skog och industri. Vi är verksamma i Mellansverige och har kontor i Mora, Malung, Rättvik, Falun, samt vårt huvudkontor i Leksand.

dalafrakt.se

 


Dalarnas Tidningar

sida_sponsor_classicclub_dt_178x126

Dalarnas nutidsförmedlare. Vi förmedlar lokala nyheter och kommersiella budskap varje dag, dygnet runt. Sex tidningar, webb, mobil, DR, radio och gratistidning.

dt.se

 

 


Gudmundssons Kross & Åkeri

sida_sponsor_classicclub_gudmundssons_178x126


Handelsbanken

sida_sponsor_classicclub_handelsbanken_178x126


Hedmans Buss

sida_sponsor_classicclub_hedmans-buss_178x126

Hedmans buss är ett serviceinriktat företag som utför persontransporter, vår varierande fordonspark har en transportlösning som passar alla, från fullutrustade turistbussar till taxibilar.

hedmansbuss.se

 


Hotell Fridhemsgatan

sida_sponsor_classicclub_fridhemsgatan_hotell_178x126

Hotell Fridhemsgatan är det lilla hotellet i Mora med stort hjärta. Du hittar oss mitt i centrala Mora och hos oss bor du bekvämt i våra moderna rum med dalakänsla. Vi samarbetar med många lokala aktörer och är stolta över vår bygd. På vår frukostbuffé finner du många lokala produkter och vårt bröd bakar vi själva. Varmt välkomna till oss!

hotellimora.se


Hotell Siljan

sida_sponsor_classicclub_hotell-siljan_178x126

Bo bekvämt på Hotell Siljan med all den service du kan önska. Vi har trådlöst internet (wifi) i hela hotellet, i alla rum, restaurangen och receptionen.
Mitt i centrum av Vasaloppsmetropolen Mora, nära till allt, parkering och varmgarage. Gångavstånd till Zornmuseet och Zorngården, Vasaloppets mål och museum.

hotellsiljan.se


Jale Åkeri AB

sida_sponsor_classicclub_jale_178x126

Jale AB är ett åkeri med kontor i Mora och Borlänge. Verksamheten bedrivs i huvudsak från Mälardalen upp till Dalarna. Transportör åt DHL. Jale ansvarar för alla transporter under Vasaloppets sommar- och vinterveckor. Jales verksamhet utöver transporter består av trepartslogistik, lagerverksamhet, terminalverksamhet och utbildning.

jale.se


Malungs Elnät AB

sida_sponsor_classicclub_malungs-elnat_178x126


MaserFrakt

sponsor_classic_club_maserfrakt

MaserFrakt startades 1939 och är med sina närmare 300 delägare, cirka 700 fordon och 600 maskiner, ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet. För oss är ett personligt engagemang och närhet till våra kunder mycket viktigt. Kunderna är företag som har behov av maskintjänster och transporter inom Dalarna, Gästrikland och angränsande län samt övriga landet. Samarbetet med oss ska resultera i ökad konkurrenskraft och lönsamhet för kunderna.

maserfrakt.se


Mora Hemslöjd

sida_sponsor_classicclub_morahemslojd_178x126

Hos Mora Hemslöjd hittar du slöjd och hantverk av högsta kvalité samt material om du vill slöjda själv. I butikens utbud finns handvävda textilier, skinnfällar och kuddar, broderier, tvåändsstickat, träslöjd och smide. Lokala specialiteter såsom Moradräkter, dalahästar, korgar av handkluven spån, Moraknivar, hårarbeten samt mässingspinglor och ljusstakar.

morahemslojd.se


Mora Kontorsteam

Sharp Dalarna är en av regionens ledande leverantörer av kopiatorer & skrivare, projektorer, kontorsmöbler & stolar, kontorsmateriel, digital signage, datorer och kassasystem. Försäljning och serviceavdelning finns etablerat i Borlänge och i Mora och har därför stor lokal förankring. I Dalarna är vi aldrig långt borta…

sharpdalarna.se


Mora Mast AB

sida_sponsor_classicclub_moramast_178x126


Rättviksbagar’n

sida_sponsor_classicclub_rattviksbagarn_178x126


Sahlsa Reklam & Event

sida_sponsor_classicclub_sahlsa_178x126


Skarptegen Entreprenad AB

 


Skyltmakaren Lasse Lundquist AB

sida_sponsor_classicclub_skyltmakarn_178x126


Stiftsgården Rättvik

sida_sponsor_classicclub_stiftsgarden_rattvik_178x126

Mitt i Dalarna, vid Siljans strand, ligger Stiftsgården – en mötesplats för många. Sedan gården invigdes i början av 50-talet, har den kommit att bli en mötesplats mellan människor i olika åldrar, med olika bakgrund, olika åsikter, olika livsåskådningar och olika trosuppfattningar. Stiftsgården värnar särskilt om barn och unga, har ett stort socialt engagemang samt är en alkoholfri och öppen miljö.

stiftsgarden.org


Swedbank


Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Vår huvudaffär omfattar majoriteten av privatpersoner samt små och medelstora företag. Vi tror på en traditionell bankmodell där nära kundrelationer och rådgivning sätts i centrum.


Trycket

sida_sponsor_classicclub_trycket_178x126
Vi finns i centrala Mora och hjälper dig att varumärkeskalibrera dig och ditt företag. Trycket startades 1978 och har sedan dess legat i frontlinjen i tryck- och profilbranschen. I dag erbjuder vi hela kedjan från idé och original till färdiga dekaler, skyltar, banderoller, skurna texter, profilkläder och presentreklam främst genom Skandinaviens största kedja, New Wave Profile.


Wasastugan